Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   ogromne mrozy (https://forum.cdrinfo.pl/f5/ogromne-mrozy-61271/)

ro29 24.01.2006 02:48

Witam !
Poznań (Rataje) - za oknem -18 - czyli baaaardzooo mroźno - ale chyba ciut lepiej (cieplej || ) niż wczoraj - choć w tym zakresie 2 czy 3 stopnie nierobią już jakieś większej różnicy ;)

Na szczęście w pokoju mam 21,5 stopnia

Pozdrawiam gorąco !!!
ro29

ed hunter 24.01.2006 02:43

Cytat:

Napisany przez demek
- daj mu setke to nie zamarznie
- ty tez sobie walnij kielona i ci przejdzie :D

jestem w trakcie testów - na sobie...

-25....odpalam zaraz...

demek 24.01.2006 02:39

Cytat:

Napisany przez ed hunter
nie mam laptopa a i tak by zamarzł :|

jestem zdenerwowany - tak gdyby się ktoś nie połapał :D

- daj mu setke to nie zamarznie
- ty tez sobie walnij kielona i ci przejdzie :D

ed hunter 24.01.2006 02:20

Cytat:

Napisany przez demek
wez laptopa i idz siedziec do auta :P

nie mam laptopa a i tak by zamarzł :|

jestem zdenerwowany - tak gdyby się ktoś nie połapał :D

demek 24.01.2006 02:09

wez laptopa i idz siedziec do auta :P

ed hunter 24.01.2006 01:25

polałem sobie dooobrą setę balsamu pomorskiego - podobne do żołądkowel gorzkiej i czekam na następny odpał diesla....

samochód rano jest KONIECZNY a ulepszaczy do paliwa w całym mieście brak....

jest minus 24 stopnie - zimniej oczywiście niż wczoraj o tej godzinie*&^%$&^%$^&^%$^&^%$&*&^%$&*^%$^&&^%$&*^%*( &^%$*()*&^%$(*&^%$(*&^%$#
taki0 urok prognoz pogody, a samochód ****a musi rano zapalić, więc siedzę tu do rana.

andrzejj9 24.01.2006 01:16

Cytat:

Napisany przez Calme
Nie no koszmaria -25 w tej chwili
Rano wsadzam nie powiem co w termos ||

Nie mów co... ;)

Wrocław -18 - nie jest tak źle :)

Calme 23.01.2006 23:10

Nie no koszmaria -25 w tej chwili
Rano wsadzam nie powiem co w termos ||

demek 23.01.2006 23:03

Cytat:

Napisany przez Ormianin
Tez kiedys bylem taki hero... ale jak polecialy mi po czasie stawy, to teraz sobie nie zaluje... zakladam na takie mrozy co sie da, od czapki, po kalesony tez... chociaz czesciej nosze spodnie narciarskie

nie jestem i nie udaje hero
mam dosc ciasna i bardzo ciepla kurtke, ktora chroni od tylka po szyje, rece nosze wkieszeni wiec dlatego brak rekawiczek, a kalesony no coz - gdybym choc troszeczke marznal to bym je ubral

Ormianin 23.01.2006 22:56

Cytat:

Napisany przez demek
w czapce chodze jak temperatura spada ponizej zera, zeby ubrac rekawiczki musi byc lepiej niz -20 a kalesony to chyba by musialo byc -40 (pomijam wypady w gory bo wtedy ubieram)

Tez kiedys bylem taki hero... ale jak polecialy mi po czasie stawy, to teraz sobie nie zaluje... zakladam na takie mrozy co sie da, od czapki, po kalesony tez... chociaz czesciej nosze spodnie narciarskie

Oktawian89 23.01.2006 22:54

Nam dyrektor zrobił prezent ;)i żebyśmy nie musieli odrabiać w ferie straconych przez mrozy dni mięliśmy dzisiaj lekcje tylko do 13:15 a jutro lekcje skrócone sa do 30 min każdą ;]
zawsze to coś...
P.S
- 22 :|

demek 23.01.2006 22:45

dbam dbam :D ale w nogi mi nie zimno to kalisrajtow nie nosze

ed hunter 23.01.2006 22:33

Cytat:

Napisany przez demek
w czapce chodze jak temperatura spada ponizej zera, zeby ubrac rekawiczki musi byc lepiej niz -20 a kalesony to chyba by musialo byc -40 (pomijam wypady w gory bo wtedy ubieram)

-40 ??? dbaj o jaja :D

demek 23.01.2006 22:30

ed hunter 23.01.2006 22:20

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Ja jak zepsuł mi się ten drugi samochód i musiałem z kilometr przejść na dworze, to przekonałem się, że jednak po kilku latach chodzenia bez czapki, znowu ją założę.. Jednak wiatr tak mnie zmroził, że uszy to myślałem, że mi odpadną (czucia nie miałem w nich z dobrą godzinę..). Brrr...

właśnie dzisiaj mój klient, kolo z długimi piórami, stwierdził, że pierwszy raz od niepamiętnych czasów zakłada czapkę - gość bliżej 50 na oko.

mam ten przypadek, że mi włosy zeszły na plecy....ale gdyby nie, też byn założył czapkę na pióra. :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:03.