![]() |
Witam !
Poznań (Rataje) - za oknem -18 - czyli baaaardzooo mroźno - ale chyba ciut lepiej (cieplej || ) niż wczoraj - choć w tym zakresie 2 czy 3 stopnie nierobią już jakieś większej różnicy ;) Na szczęście w pokoju mam 21,5 stopnia Pozdrawiam gorąco !!! ro29 |
Cytat:
-25....odpalam zaraz... |
Cytat:
- ty tez sobie walnij kielona i ci przejdzie :D |
Cytat:
jestem zdenerwowany - tak gdyby się ktoś nie połapał :D |
wez laptopa i idz siedziec do auta :P
|
polałem sobie dooobrą setę balsamu pomorskiego - podobne do żołądkowel gorzkiej i czekam na następny odpał diesla....
samochód rano jest KONIECZNY a ulepszaczy do paliwa w całym mieście brak.... jest minus 24 stopnie - zimniej oczywiście niż wczoraj o tej godzinie*&^%$&^%$^&^%$^&^%$&*&^%$&*^%$^&&^%$&*^%*( &^%$*()*&^%$(*&^%$(*&^%$# taki0 urok prognoz pogody, a samochód ****a musi rano zapalić, więc siedzę tu do rana. |
Cytat:
Wrocław -18 - nie jest tak źle :) |
Nie no koszmaria -25 w tej chwili
Rano wsadzam nie powiem co w termos || |
Cytat:
mam dosc ciasna i bardzo ciepla kurtke, ktora chroni od tylka po szyje, rece nosze wkieszeni wiec dlatego brak rekawiczek, a kalesony no coz - gdybym choc troszeczke marznal to bym je ubral |
Cytat:
|
Nam dyrektor zrobił prezent ;)i żebyśmy nie musieli odrabiać w ferie straconych przez mrozy dni mięliśmy dzisiaj lekcje tylko do 13:15 a jutro lekcje skrócone sa do 30 min każdą ;]
zawsze to coś... P.S - 22 :| |
dbam dbam :D ale w nogi mi nie zimno to kalisrajtow nie nosze
|
Cytat:
|
w czapce chodze jak temperatura spada ponizej zera, zeby ubrac rekawiczki musi byc lepiej niz -20 a kalesony to chyba by musialo byc -40 (pomijam wypady w gory bo wtedy ubieram)
|
Cytat:
mam ten przypadek, że mi włosy zeszły na plecy....ale gdyby nie, też byn założył czapkę na pióra. :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:03. |