![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Cytat:
a pracowac nie tyle mozna, co trzeba - zeby to bylo w pelni uznawane np na maturze. W mojej szkole byly prowadzone zajecia obowiazkowe... sa rzeczy, ktorych nie przeskoczysz. ja np zawsze pisze "kultura" jako "kultóra" (mimo, ze wiem jak sie powinno piszac) blad ten robie srednio 30X dziennie w notatkach na studiach.
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
@mallow super pomysl
Napis juz jest! Tak jak pisze Eliasz, ludzie uwazajcie tez na interpunkcje!! EDIT: Jesli gdzies u mnie brakuje "r" to znaczy ze moja klawiaturka znow nawala
Ostatnio zmieniany przez epol : 05.12.2004 o godz. 14:11 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Pieknie, tylko sugestia z mojej strony... jak mozna to moze obok okienka z wpisywaniem wiadomosci to wstawic, po przeciwnej stronie co emotki ... a jak nie da rady to chociaz na czerwono ten napis co by sie w oczy rzcal
No i w okienku przy zakladnaiu tematu taki napis rowniez by sie przydal. podziekowania dla daministracji ![]() pozdro
|
|
|
#4 | |
|
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Dla tych co nie zauważyli
nad przyciskiem WYŚLIJ jest juz tekst:Cytat:
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz __________________________________________________ _______________ |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
gdzie jest ten text, bo ja go nie widze??
![]() -edit- Już widzę, ale chyba jest on tylko w standardowym stylu CDRinfo, i tylko przy zakładaniu nowego tematu, a ja używam standardowego vb
Ostatnio zmieniany przez gallus : 05.12.2004 o godz. 17:00 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
W szybkiej odpowiedzi też by się przydał
![]() Narazie jest gdy dasz ODPOWIEDZ i tam pierwszy od góry przycisk PUBLIKUJ (bo w sumie to są dwa przyciski PUBLIKUJ). Przy tym drugim PUBLIKUJ też by można było waląć ten tekst
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz __________________________________________________ _______________ |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
ja po sobie widze, ze od pewnego czasu zaczynam sie zastanawiac jak napisac "korzystac" "pozyczyc" "rzadko" itp
po prostu kilka razy widzialem "kożystać" i "żadko" wiec, jako ze jestem wzrokowcem, zapamietuje (moze nawet podswiadomie) takie byki, i potem sam tak pisze te "kożystać" widzialem wlasnie na tym forum i strasznie mnie to wkurza @mr_spock wyjasnij mi prosze, jak to jest: wiesz ze masz pisac kultura a piszesz kultóra to skad wiedziales, ze w poprzednim poscie poprawnie jest kultura? po prostu nie potrafie zrozumiec jak to jest, wiedziec ze ma byc tak, a pisac odwrotnie...
|
|
|
#8 | |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
Odrecznie co innego
|
|
|
|
#9 | |
|
![]() |
Cytat:
, nie spostrzeglem w Twoich postach jakis bledowbtw to chyba jednak mozna pisac poprawnie, nawet majac ten "swistek", wystarczy sprawdzic co sie napisalo, co widac na Twoim przykladzie
|
|
|
|
#10 | |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
Polecam moje notatki, to jest dopiero lektura
|
|
|
|
#11 | |
|
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Coauctor delicti
Data rejestracji: 23.12.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#13 | |
|
![]() |
Cytat:
nie chcialbym byc zle zrozumiany: nie pietnuje tu osob, ktore maja z tym problemy, ale jednak wkurzaja mnie niesamowicie ignoranci walacy wiecej bykow w zdaniu niz moglbym sobie wyobrazic, tylko dlatego ze sie strasznie spiesza i nie maja czasu wstawic przecinka czy kropki i moze raz przeczytac wklepanego przez siebie posta.
|
|
|
|
#14 | |
|
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Jednak niektorym juz trzeba pokazywac te byki jak jest ich naprawde duzo itp. |