![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Prawdziwym wyzwaniem to jest zhackowac jakis podrecznik akademicki. I najlepiej zeby mial ok. 1000 stron.
A jak wam wychodzi hackowanie sesji egzaminacyjnej?:cool: |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
=F=
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Laser - ekspresu nie będę hakował, bo korzystam tylko ze skrakowanej wersji kawy i to w małych ilościach (serucho nie lubi zbyt dużo)
ThanatoS - hakowanie podręczników akademickich w wiadomych celach nie jest mi potrzebne już od kilku lat. Więc dla przyjemności hakuję inne rzeczy - w pracy głównie spektrometr i dyfraktometr. Póltorej tony sprzętu do hakowanie - to jest pole do popisu. Muszę jeszcze shakować drugi spektrometr - wtedy będę super-rtg-hackerem, przeszło dwie tony shakowanego przętu. Cześć lamery, bawta sie dobrze. |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
sesja.exe:
stack overflow stack overflow stack overflow stack overflow stack overflow stack overflow stack overflow unhandled exception 4#$%##@$HdFT#%$345^@#$@3426 ... ... ... .. . . knock knock
|
|
|
|
#34 | |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Zhackował telewizor ! A to HAcker jeden
|
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ale z was lamery ... :chytry:
ja zcrackowałem klasówke na na lekcji i dostałem szóstke To sie nazywa hackerstwo
|
|
|
#36 |
|
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
No cześć
Nie wiem dlaczego ci panowie byli tacy źli na mnie. Podobno wystrzeliłem jakieś rakiety Nie chcieli uwierzyć, że to nie ja tylko moja siostra. To co, że ma 3 lata? Teraz młodzież szybko dorasta. Myślałem, że ten mon.cośtam to serwer mojej gry "MoonDrake" i chciałem shakować jakieś lewele. Rakiety? Ale z nich lamy.Jest źle - zabrali mi kompa. Jak być hakerem bez kompa? Wiem, mam sąsiada. W celi obok. Stary lama, ale kompa ma. Nauczę go hakerki, razem będziemy grać w linuxa. Do zobaczenia ewerybody_lamerzy...
|
|
|
#37 | |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
^_^ btw czy slyszeliscie ze temu lamerowi Mytnikowi czy jak mu tam w kazdym badz razie kewinowi skonczyl sie wyrok i znowu moze dotknac kompa? ![]() ale z niego lama ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |