![]() |
zdecydowanie taka gra nie pomoże na Chorwację (Portugalię??)
dogrywka to było człapanie po boisku, kiedy obudzi się Lewandowski? Fabiańskiego na rękach nosić :spoko: na razie mamy duuuużo szczęścia w tym turnieju :sciana: |
|
Jeszcze odwołają pozostałe mecze przez Brexit w Euro2016 .... zostanie tylko jedna drużyna Europa-Deutschland ..;)
|
tobie jakiś Niemiec musiał krzywdę wyrządzić k***a
albo Niemka :> |
Mamy chyba Brexit na ME! :D
/Mamy!!!! |
Ale ich wybzykali :rotfl:
Nieporadność Anglików żenująca, w pełni zasłużenie przegrali. |
Toć już pisałem że na końcu zostaną tylko Niemcy..:haha:;) a tu mi jakąś anty-niemieckość zarzucają , złamane serce przez Niemki... ( @Zetoxa -nie ...nie jestem masochistą) :haha: ;)
|
Anglia przeszła do historii.
Jako jedyny kraj w ciągu tygodnia dwa razy wyszedł z Euro :hahaha: |
|
myślę, że przynajmniej od wczoraj
synonimem głupka wioskowego, takiego swojskiego głupka europejskiego może spokojnie być anglik :D oczywiście z małej litery :taktak: |
|
Dentystą powiadasz?
To niewykluczone że zarabia więcej. :taktak: |
https://scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.n...09591315_o.jpg
Jak skompletowano kadrę reprezentacji Islandii: Mieszkańcy - 334.117 Kobiety: 170.503 Mężczyźni niepełnoletni: 40 121 Mężczyźni powyżej 35 roku życia: 85.670 O wiele za grubi: 24 775 Potrzebni przy połowie wielorybów: 788 Obserwatorzy wulkanów w nieustannej gotowości: 321 Strzygący owce: 2856 Uwięzieni bankierzy: 23 Jednonożni: 189 Ślepi: 265 Islandzcy kibice na stadionie: 8781 Lekarz, kucharz, masażysta: 3 Trener: 1 Zostało: 23 |
Co cicho siedzą? Oglądają??? k***a
Kurde nasza gra mi nie rokuje....a bardzo bym się chciał mylić. Nie wiem co jest, ale zawsze nasi prowadząc siadają...myślą, że trzeba trzymać wynik? |
Wygraja po karnych. Znowu ;-).
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:14. |