![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
Glosy raczej takie same, i dobrze.
A ubezpieczeni to oni nie byli ? Zapraszam do pana cimoszka lub dorna. Nie uwierze ze samochod jadacy zgodnie z przepisami wpadnie w poslizg i tak bedzie wygladal. Bylo mokro to wypadaloby jechac wolniej. Najpierw utapianie sprawy niby plywaczki a teraz zbiorka na rehabilitacje. Amoze by tak w branzy sprobowac najpierw? A wytwornia? Albo mam inny pomysl-podniescie ceny plyt. Kazdemu moze sie zdarzyc, nawet mozesz jechac normalnie, tylko wariatow nie brakuje i oni moga wpasc na ciebie. Obrotny menedzer to skarb. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
Za ten wybryk ze zbi***243;rk***261; to fani powinni zbojkotowa***263; koncerty i kupowanie p***322;yt. Taka ma***322;a kara za bezczelno***347;***263;. Sam samoch***243;d i przyczyny wypadku to kit jakich ma***322;o - nie bed***281; si***281; ju***380; powtarza***322;, ale sprawa jest oczywista.
![]() |
#18 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
LOL naiwnych nie brakuje ... :\
wysłałam 550 złotych Wiem że to niezbyt wiele ale mam nadzieje ze wy też wysl;ecie jakąś kase i wspólnie uzbieramy te pieniądze. Pozdrawiam ~Monika z Kalisza,
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
i tak to sie kreci...
zawsze znajdziesz jakiegos frajera... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sfinansujmy jansonowi przeszczep w***322;osia, bo si***281; biedak glacy wstydzi i w czapkach chodzi...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
www.ROVERki.pl
Data rejestracji: 24.10.2002
![]() |
Ma kto***347; adres do tej Moniki z kalisza, bo ja z***322;ama***322;em r***281;k***281; jakie***347; 17 lat temu i do dzisiaj niedomagam. Mo***380;e po rehabilitacji by si***281; poprawi***322;o
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
myslisz ze ma drugie 500zl?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
W tym wypadku ten kto wysyla na ten cel pieniadze to dla mnie skonczony idiota.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Byli, sa i zawsze beda. To jest normalne i tego chyba nikt nigdy nie zmieni. Szaraczki sa zawsze w plecy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
A teraz cos nieciekawego, co sie wczoraj dowiedzialem, ale nie wiem na ile to jest prawda.
Powrot do chodzenia dla nich to moze byc Mission Impossible. Tez kiedys reke zlamalem i mialem uszkodzony stozek wzrostu przy nadgrastku. Dobrze sie skonczylo a moglo dwioma roznymi dlugosciami rak. Ale nawet 500 zeta odszkodowania nie bylo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Jak nie dostales? Ubezpieczony nie byles?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
przegiecie normalnie, a ludzie wlacaja, ehhh :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
Cytat:
![]() Natomiast co do samego faktu zbierania - to zgadzam się z większością wypowiedzi - to nie są biedni ludzie i zbieranie na ich rehabilitację to lekka przesada - choć oczywiście żal mi ich, bo to tragedia taki wypadek - a kiedyś Varius Manx lubiłem - mam nawet dwie ich oryginalne kasety ... Tak naprawdę to fakt, że tego nie popieram wynika też z tego, że oni są popularni - i organizując taką zbiórkę mają szansę na szybki rozgłos - a jak zwykłego człowieka spotka tragedia, to zostaje najczęściej z tym sam ... cóż .. Cytat:
![]() Otylia Jędrzejczak: - aktualna rekordzistka świata (od 2002 roku) na 200 metrów stylem motylkowym - 2:05:61 !! - aktualna mistrzyni olimpijska (Ateny 2004) - aktualna mistrzyni świata (Montreal 2005) - aktualna mistrzyni Europy (Madryt 2004) - dwukrotna srebrna medalistka olimpijska Ateny 2004 - medalistka mistrzostw świata, Europy - wielokrotna mistrzyni Polski, medalistka mistrzostw Europy juniorów itd. Jest jednym z najbardziej utytułowanych polskich sportowców ostatnich lat ... żaden z piłkarzy, o których mówi teraz pół Polski, nie może się nawet w części pochwalić takimi sukcesami .... Wszyscy będą się jutro pasjonować meczem Polaków - owszem ja też go na 90 % obejrzę ![]() Pozdrawiam ro29 Ostatnio zmieniany przez ro29 : 08.06.2006 o godz. 23:01 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
Cytat:
![]() |
![]() |
|