![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | ||
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...::: Gnoje :::...
onet.pl:
Cytat:
Cytat:
Poprostu GNOJE i koniec. do PIERDLA, dyrektora ZWOLNIC, nauczyciela PRZEPROSIC qrna to sie zaczyna srobic niebezpieczne, dresy, hiphopowcy, brudasy itd. Tepia juz sie nawet w podstawowce !!! co waszym zdnaniem powinni zrobic ??
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Moim zdaniem powinni znowu zaostrzyc w szkole regulamin. Poprostu uregulowac jakos prawnie, chociaz nie ma gdzie bo w sejmie mamy samych *****i ze jak sie wchodzi na teren szkoly to uczen ma ograniczone prawa. Uczniowie wiedza ze maja za duzo praw i dlatego pozwalaja sobie na takie a nie inne zagrywki.
![]() |
#3 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 20.12.2002
![]() |
Powinni tych "uczniów" zaj....ać !! I niech spier....ją na swoje zasrane śmietniki !! A nauczyciel też nie był za bardzo, powinien jednemu w*******ić to reszta by siedziała na dupie i był by spokój. On poprostu sobie na to pozwolił.
![]() |
#4 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
juz sie wypowiedziałem w innym poscie ale jescze raz - powiem z całą odpowiedzialnoscia -> TAKIM GÓWNIARZOM JEDYNIE CO MOŻNA ZROBIĆ TO POŻĄDNIE ZŁOIĆ DUPE TAK ŻEBY NIE MOGLI USIĄŚĆ NA SWOICH ZASRANYCH DUPACH.
Nauczyciel jest święty nietykalny - a jak im sie niepodoba czy niechce uczyc niech zajma sie ćpaniem zejda z tego padołu i nik absolutni nikt nie bedzie za nimi tesknił. Jedynie do czego sie nadaja to do użyźniania ziemi - o ile ich przyjmie
![]() |
#5 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 04.10.2001
![]() |
dziennikarze to zwykle chieny. Odzywianie sie taka padlina to ich specjalnosc.
Jakze wspolczuje temu belfrowi: najpierw ponizyli go uczniowie a potem dziennikarze pokazujac to w TVN i piszac w Wyborczej. Jezeli to przezyje to bedzie cud!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
gówniane to prawo - kiedys tata mi opowiadł ze po parku u mnie w miescie milicjant chodził bez broni nawet pałki nie miał tylko gwizdek i wszystkie oprychy złazili mu z drogi a teraz ? w 3 ida i moga zebrac wp.... prawo broni bandytów jak znowu wróci czapa to sie zacznał bac .........
![]() |
#8 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A mnie to wsjo jedno... U nas w miesice jest wiele takich przypadkow i kazdemu to wisi, nikt nic nie zglasza... A telewizja robi z igly widly... Shit, stary chlop a daje se na glowe wchodzic? To ma byc metodyk? BUAHAHAHAHAHA!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
[Member of Mayday]
Data rejestracji: 21.01.2003
![]() |
A nie pomyśleliście, że może nauczyciel sobie na to zasłużył... Ja i Wy też chodziliście do szkół i znałem wielu psychicznych nauczycieli, którzy robili odwrotnie i nic się z tego nie robiło...
Mi to tam wisi co oni mu zrobili... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.08.2003
![]() |
Jakby to ode mnie zalezalo to u*******ilbym tym
szczylom lby przy samej dupie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
totalne gnoje.
Od razu wyrzucic ich. Za takie cos. To jest niedopuszczalne!
![]() |
#12 | |
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
Cytat:
mozna powyglupiac sie czemu nie, ale "co za duzo to i swinia nie chce". wklozenie kubla na smieci trudno nazwac nawet wyglupem. nawet brak mi okreslenia. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
lechu
Data rejestracji: 25.01.2003
![]() |
A mnie to wsjo jedno... U nas w miesice jest wiele takich przypadkow i kazdemu to wisi, nikt nic nie zglasza... A telewizja robi z igly widly... Shit, stary chlop a daje se na glowe wchodzic? To ma byc metodyk? BUAHAHAHAHAHA!!!!!
bez komentarza |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Było..Minęło.. :(
Data rejestracji: 11.02.2003
![]() |
Thanaotos ma racje..nie wolno mu bylo nawet linijka im przylozyc..takie durne prawo..
![]() Teraz wszyscy sa oburzeni i takie tam..a czy ktos cos z tym zrobi ![]() A nauczyciela mi zal....Nie wiecie jakie to straszne uczucie jak ma sie swiadomosc ze nic nie mozna zrobic... pozdrawiam.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 04.10.2001
![]() |
Przypomne Wam zwyczaje panujace w Angielskiej szkople. W rogu kazdej klasy znajduje sie zestaw dyscyplin roznej dlugosci i grubosci. Za pewne wykroczenia otrzymuje sie pewne kary cielesne, roznej grubosci dyscyplina. Firmy, ktore sprzedaja owe dyscypliny reklamuja sie, ze zadna od kilku wiekow nie zlamala sie na uczniu. Angielscy rodzice tak sa przyzwyczajeni do karania biciem swoich pociech, ze potrafia nawet w wyniku zaniechania kary przez nauczyciela, pobic nauczyciela!!! Info zaczerpniete z ksiazki bodajze pt. "Anglik bez melonika" - autora niestety nie pamietam.
O japonskich zwyczajach nie bede sie rozpisywal.... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|