![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
ja bym kupił Red Bull'a i jak w tej reklamie.....
![]() to tak w ramach tego srania na rożne obiekty przez różne obiekty. ![]() Pozdrawiam oczywiście gołębie i z góry mówie nie mam złych zamiarów.
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
=F=
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Cytat:
![]() Miłego dnia |
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Teraz tylko zdobyc wersje 5.1
- to tak apropo takiej reklamy Creativa gdzie wokol kota sa psy. Pewnie tak samo by na golebie podzialalo ![]() I tak oto nowoczesna technika walczymy z golebiami Oto potega komputerow
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Gość
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#35 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
lepszy bylby komputerowy celownik do jakiejs porecznej armatki
zawsze to pieze sie przyda i rozrywki troche...tak by the way - swojego czasu na strzelnicy przylozylem w golebia z kuszy... widok zblizyl mnie bardzo blisko do wegeterianizmu... a belt zostawilem... bleeee
|
|
|
|
#36 | |
|
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Cytat:
A reszta to juz wprawna reka i szybkie wciskanie LPM
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Gość
|
Grobowe żarty .....
|
|
|
|
#38 |
|
Forumator
Data rejestracji: 22.03.2003
![]() |
@Jasut,
Mam ten sam problem - mieszkam w dużym (bardzo dużym!) bloku w bardzo dużym mieście, i te piekielne ptaszyska upatrzyły sobie mój balkon. Miałem na nim trochę bałaganu (różne takie rzeczy... do KOMÓRKI nie wynosiłem, bo okradają ), gołębie sobie w tym gniazda urządzały, itd.... wreszcie, ostatniej jesieni, opróżniłem balkon do czysta (zostały tylko skrzynki z kwiatami), wyszorowałem... a teraz po zimie szkoda gadać - mógłbym otworzyć kopalnię guano! Podobno gołębie są uparte i jak raz sobie coś upatrzą, to koniec! Parę dni temu znów wyrzuciłem gniazdo... z jajkami... i dziś znów...Mój kot (przez okno) w ogóle na nie nie działa... a na balkon go nie wypuszczam, bo to trochę wysoko, a kot nie umie jeszcze fruwać - i nie chcę, by się uczył! Wspomniane kolce działają na parapetach, ale jak zabezpieczyć nimi balkon? Szeleszczące, majtające się torebki wieszałem - działało to przez parę godzin. Potem ptaszyska się skapnęły, że to strachy na lachy. Myślałem już, żeby cały balkon obciągnąć siatką - to rozwiązałoby też problem wypuszczania kota... Spróbuję z tym piskiem ptaków drapieżnych... powiedz, jak to puszczałeś? Zapętliłeś i ciągle, czy pojedyńczo w jakichś odstępach czasu? Z góry wielkie dzięki za wszelkie rady - nie mam już siły! Ostatnio zmieniany przez puch : 30.04.2003 o godz. 15:42 |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Disce puer.
![]() |
Cytat:
). Przed samym zmierzchm warto puścic, żeby w nocy sobie nie siedziały na twoim balkonie (u sąsiadów też jest wygodnie ). U mnie działa zupełnie przyzwoicie.
|
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Forumator
Data rejestracji: 22.03.2003
![]() |
Dzięki - sprawdziłem, że dostatecznie głośno puszczone działa od razu, ale doraźnie - jak przez jakiś czas nie słyszą, to wracają. Zastanawiam się też, kiedy sąsiedzi zaczną pukać - się w czoło i do moich drzwi!
|
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Disce puer.
![]() |
Cytat: