![]() |
Cytat:
i moze to co teraz napisze zabrzmi mocno sadystycznie ale uczniowie z gimnazjow maja za duzo wolnego czasu bo do nauki jest nieporownywalnie mniej niz bylo w systemie osmiklasowym a jak wiemy jak potrafia sobie takie pseudodoprawiedorosle osobniki czas umilac gdyby musieli ciezej pracowac na dobre stopnie lub tez zeby byc przejsciowym to mozecie mi wierzyc lub nie ale dalej byloby tak jak ze starszymi rocznikami |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
To dobre i ważne pytania, ale obawiam się, że jakoś nikt w Polsce nie jest zainteresowany udzieleniem na nie sensownej odpowiedzi. |
Cytat:
co do wychowania zgadzam sie w pelni. to nie jest proste rownanie... dlatego takze nie chce oceniac rodzicow tej dziewczyny. przeciez bardzo czesto zdarza sie, ze takie rzeczy dzieja sie z dziecmi z tzw. "dobrych domow". |
ale chwila moment
dlaczego rocznik 85 i starsi potrafia byc dobrze wychowani i trafic na jakiegos przyglupa i jakiekolwiek anomalia jest dosc ciezko - albo inaczej - jest ich niewielki % a mlodsi to w wiekszosci anomalia |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Qrde!
Zobaczyłem dzisiaj ten film i jedyną moją reakcją na całe zamieszanie wokół niego jest... śmiech. Tyle ambarasu, o to, że dziołcha trzyma instrument jakiegoś szczyla. Dajcie spokój... :hahaha: To jasne, że gnojek powinien ponieść konsekwencje, ale to szkoła zawiniła i rodzice, a ogólnie mówiąc cały system edukacji i rodzice, którzy nie stanowią przeciwwagi dla wszechogarniającej nas kultury plastikowego sexu. Cytat:
Jak teraz dostała taką nauczkę, to dzięki temu ma szansę zmądrzeć i w przyszłości uniknąc gorszych rozczarowań! Czy z niej skorzysta? Osobiście znam podobną historię bez happy endu :| Edit: Cytat:
Tyle, że "psychologia", którą ty masz na myśli, to raczej quasi-psychologia, polegająca na tym, że większość rodziców jest przekonana, że wie lepiej, usprawiedliwiając tym swoje bezmyślne postępowanie. |
Generalnie za dużo psychologii w wychowywaniu dzieci a za mało paska.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
@Prezesik
Z przykroscia stwierdzam, ze podpisuje sie pod tym co powiedziales... sluszne spostrzezenia. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:08. |