![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Przeciez to oczywiste - płaci sie za nowosc a nie za znaczny przyrost wydajnosci i nowych funkcji - pozatym dobra karta to nie wszystko - zeby to wykorzystac potrzeba by naprawde dobrej gry i dobrej podstawy pod te karte ... Ale oto tu chodzi - nowa gra nowe wymagania - "Mamusiu daj 3000PLN bo mi xyz nie chce w full detalach chodzic" - ja jestem zdania zeby ZAWSZE szukac kompromisu wydajnosc-oferowane funcje do ceny - poco przeplącasc za nowosci ?? |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
ati 9700 mozna miec za ~1200 zeta - sprowadzajac karte ze stanow czy nawet z niemiec - albo kupujac 9500 i przerabiajac ja na 9700 - ciagle da sie dostac modele ktore sie kreca (to troche tak jak z xp 1700+)
a akurat 9700 ma cene adekwatna do przyrostu speeda [niestety zrobienie z 9700 FireGL jest jak narazie niewykonalne]mnie sie udalo zrobic sobie 9700 z 9500 (build by ati) - 890 zeta mnie to kosztowalo - ale teraz trafieni karty z pamieciami 'L' jest nierelane) - poczytaj o przerobkach i sie powaznie zastanow czy masz potrzebe posiadania takiej karty bo ty dosc czesto gusta zmieniasz
|
|
|
|
#3 |
|
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Ja się wacham pomiędzy 9700 a 9500! Tylko nie wiem czy jest możliwość podkręcenia! Jeśli ty Sid mówisz że tak to morze i wezme 9500 herculesa i podkręce do 9700!?
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Co Was tak na Wiosne z tym kreceniem wzięło >> <<Zimno w domu macie ? - kurcze jaka bedziesz miał róznice po ewentualnym przejsciu z 9500 na 9700 ?? - zauwazysz to na swoim obecnym sprzecie i przy obeznych grach ? Rób jak chcesz - ja tam mam jedna zasade - nie podkrecac.
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no właśnie Laserku, wiosna chłodnawa nieco, sezon grzewczy się skończył, więc chłopaki kręcą karty żeby im cieplej w domu było
^_^
|
|
|
#6 | |
|
Gość
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
... and you can fast and easy fry your PC Takie jest moje zdanie chcecie krecic kreccie nie mój komp:chytry: |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Gość
|
As you wish.
|
|
|
|
#9 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
a) kizio - wg. mnie zbyt mlody jestes zeby taka gotowke wydawac - bo juz widze ze decyzje zmieniasz w zaleznosci od wiatru - nie chce miec cie na sumieniu wiec mowie - nie podkrecaj 9500 - to robota dla tych ktorych CHCE sie poczytac atykuly o tym a nie tych co kupia a potem beda sie martwic [ps. obrazaj sie do woli]
b) laser podkrecanie 9500 na 9700 to cos innego nic zmiana zegarow - again - POCZYTAC manuale na ten temat - a nie podejmowac pochopne decyzje ps. manuale znalesc sobie w necie - nie mam adresow
|
|
|
|
#10 | |
|
Gość
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez kizio : 27.04.2003 o godz. 10:10 |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Gość
|
Cytat:
HEHE jak to fajnie wyszło heheehe heheeheheh HAHAHAHA nie no ok powstrzymóje sie ...ale radze ci kupić 9500PRO jak już coś... dobry kompromis wydajność cena. lepiej 500zł sobie na panieni przeznacz lub przybory do skoły
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
To pozycz mi swojego tate albo daj te 2k PLN - jak wolisz Tez musz troche zycia pchnac w ten złom ale czekam do wakacji
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |