![]() |
Jednego ju***380; znalaz***322;em, ale do***347;***263; daleko, niemniej jednak ta opcja jest brana pod uwag***281;. :D
Szczeg***243;lnie je***347;li chodzi o niedzielny fina***322; o 10:00 (czy o 11:00 Waszego czasu? ). :idea: Googlowanie oczywi***347;cie nic nie da***322;o, BTW. :nie: |
jest jeszcze jedno rozwi***261;zanie! :idea:
teraz tam jest tylu Polak***243;w, ***380;e nie wypada***322;oby nie p***243;j***347;***263; zapozna***263; si***281; z jakim***347; rodakiem, kt***243;ry ca***322;kiem przypadkiem ma przy oknie anten***281; z etykiet***261; "cyfrowy polsat" :D Kup co***347; na rozlu***378;nienie atmosfery :drinking: i baw si***281; dobrze ;p |
Niby mog***281;, cho***263; nie wiem gdzie. :nie:
Dochodzi jeszcze sprawa "bardzo napi***281;tego" limitu DL. :smutny: Spr***243;buj***281; jeszcze raz pogooglowa***263;, mo***380;e tym razem si***281; uda. :idea: |
Jou, a przez net nie mo***380;esz jako***347; obejrze***263;? :hmm:
czyta***322;em niedawno gdzie***347; na jakim***347; forum, ***380;e mo***380;na to zobaczy***263; przez internet, a g***322;owy, a nawet w***322;osa sobie za to nie dam uci***261;***263; :P Ja ju***380; zmykam spa***263;, ***380;eby m***243;c wsta***263; i obejrze***263; jak nasi siatkarze wygrywaj***261; i awansuj***261; do fina***322;u! :D |
Czuj***281; si***281; pocieszony, ale nie usatysfakcjonowany. :mruga:
|
Cytat:
bo bede w autobusie na wyspy :D |
Nie mam.
TV4 jest programem fta. |
a nie masz dekodera polsatu ? co***347; kiedy***347; pisa***322;e***347; o tv4, albo mi si***281; pomyli***322;o :hmm:
|
Cytat:
|
sprawdz eurosport2
|
Orientujecie się, czy jakaś satelitarna (może być obcojęzyczna) stacja też transmituje?
Bo nie mam jak oglądać. :( |
Cytat:
|
no to ich rozjechali.... :D
|
http://youtube.com/watch?v=DjoMCuD2v9U
kto to jeszcze pamieta?:D |
Ja tu siedze w szkol***281; :P ale mam swoich ludzi i smsa dosta***322;em co i jak :D Tak dalej!!
|
ale pojechali z serbami!!
godzina i 15 minut! az milo bylo patrzec na taka gre, wspanialy blok i MADRY atak :D polfinal z bulgaria i final z serbami - oto moj prgnostyk :D polfinal ogladne, ale finalu juz nie ;( |
Polacy dostali dziś telegram od Rosjan. (po meczu)
Gratulujemy wygranejSTOP Byliście lepsiSTOP RopaSTOP MięsoSTOP GazSTOP |
Cytat:
przyznaj sie, pod koniec trzeciego? :D :D :polska: |
Nasze chłopaki kosztowały mnie sporo nerwów, mimo że relacji słuchałem w radiu (ach, ta praca :ysz: ). Ale udało im się odnieść największy sukces od 30 lat i przełamali klątwę 5 miejsca :spoko: Byle tak dalej!
|
Cytat:
Powiedz jej, że to jutro to finał, obejrzy - przegrają (co nie będzie miało znaczenia), a potem będzie już dobrze :) (no.. tylko ja będę oglądał :>) |
Cytat:
|
panowie
klatwa andrzeja to nic... moja sasiadka ma zamiar ogladac polfinaly....a wierzcie mi, to jest 100 razy gorsze.. ;( |
:spoko: Ech.. Dobra... juz mogę wytrzeć żel z defibrylatora ;p. @Andrzej9 - nie możesz sobie walczyć z klątwami na innych dyscyplinach? - polecam szachy :haha:
|
Cytat:
|
Kurde - teraz przez Was będę musiał oglądać powtórkę :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
szkoda, ze nie widziales koncowki 3go seta :D
|
Gratulacje :D
Oglądać nie oglądałem bo siedzę w robocie - ale śledziłem wyniki w necie :) Mecz trzymał w napięciu - nawet na stronach przeglądarki internetowej :P |
Kl***261;wa min***281;***322;a :)
Chocia***380; te***380; przy trzecim secie musia***322;em na chwil***281; wyj***347;***263;, ale jestem pewien, ***380;e to tylko zbieg okoliczno***347;ci ;) A mecz moim zdaniem w***322;a***347;nie w trzecim secie si***281; rozegra***322;. Tak mniej wi***281;cej w po***322;owie stwierdzi***322;em, ***380;e je***380;eli Polacy go wygraj***261;, to wygraj***261; ca***322;y mecz. To wida***263; by***322;o po ich grze. Tak czy siak.. gratulacje! :) |
:tancerka: :tancerka: :tancerka: :polska: :polska: :smile: :smile: :szczena: :szczena: :najlepsz: :najlepsz: :fala: :fala:
|
tie break...
jejejejejeje :D sasiadka ogladala dwa pierwsze sety, potem musiala isc do pracy :D i wszystko jasne :D |
jeszcze gramy... :)
damy rade! :) |
jadą nas jak my kanade.
|
@andrzejj9
mozesz dalej ogladac, to nie przez ciebie, moja sasiadka oglada wiec przegraja :) |
Cytat:
|
ja trzymam kciuki da sie z nimi wygrac:)
|
tez bede ogladal :D
|
Cytat:
no to bedzie pierwsza wtopa :( |
jutro o 7.00
mowili podczas reklam |
ktoś wie czy dalsze mecze będą w polsacie ? bo w programie ich nie ma.
|
Cytat:
|
Cytat:
;) |
We wtorek zamierzam obejrze***263; :>
|
oni wygrywaja mecze szybciej niz dochodze do siebie po tym jak wstane o 5 :D
|
Jedno mnie denerwuje, ***380;e ci durni Japo***324;czycy robi***261; mistrzostwa o tak nieludzkiej porze ;p
z jednej strony to ***378;le, ale z drugiej to dobrze: - ***378;le bo mo***380;liwo***347;***263; ogl***261;dania meczu mam rzadko :( - dobrze, bo Andrzej9 nie ogl***261;da :> :mruga: |
no, nawet nie ***380;a***322;uje, ***380;e wsta***322;em o tej 5 rano... ***322;adny meczyk (w naszym wykonaniu:) ), mo***380;e troch***281; 'nudny', ale mnie jako***347; wygrane nie nudz***261; :)
jutro Rosjanie - nasi ch***322;opcy b***281;d***261; musieli si***281; wznie***347;***263; na wy***380;yny, ale i tak wierze w 3:2 dla naszych:) |
Cytat:
Twoje lenistwo, nadzieją dla naszej reprezentacji :) |
Cytat:
Jedyne, co ratuje naszą reprezentacje, to że nigdy nie chce mi się sprawdzać, kiedy są mecze ;) |
Cytat:
tak, został urządzony ten świat, że nie jest wskazane byś oglądał mecze naszych siatkarzy :mruga: |
Rosja przyjechala w mocno oslabiony skladzie wiec jest do ogrania tak jak Serbia tu bedzie decydowac dyspozycja danego dnia, nie wiadomo czy Rosja gdzies po drodze nie przegra wszystko moze sie zadyzc to jest dosc dlugi turniej a zawodnicy to nie maszyny wiec sie mecza
|
rowniez na zywo nie widzialem ani jednego meczu :)
a japonczycy leca sobie w kulki.... http://sport.onet.pl/0,1256559,1438536,wiadomosc.html |
Ciekawe czy to, że nie oglądałem ma jakiś wpływ na wyniki..? :fiu:
|
mi się podobało co powiedział lozano po meczu z japonią.
Cytat:
|
No niezle nam idzie, naprawde niezle. mamy dosc duze szanse na medal.
Sadze ze Rosja przy naszej aktualnej formie jest do ogrania, ciezko moze byc z Serbia. Ale jak damy rade Rosji to gramy o medale :D Trzeba 3mac kciuki!!! :) Ps. czy wie ktos, o ktorej godzinie beda mecze 2giej fazy? |
bo zbyt wcześnie są mecze, dziś sobie ustawiłem budzik na 7.00, ale jak zadzwonił to go wyłączyłem i poszedłem spać dalej.
|
Cytat:
Obym im tak fajnie szło po wyjściu z grupy ;) |
mistrzostwa swiata sie zaczely, nasi 3 mecze do zera wygrali, a nikt nie dyskutuje...
SKANDAL :P |
http://sport.onet.pl/0,1248721,1432934,wiadomosc.html
remis w siatkowce :) |
http://sport.gazeta.pl/sport/1,67926,3611549.html
Skowro***324;ska: Niemczyk nie zas***322;u***380;y***322; na takie odej***347;cie Czyzbym wiec dobrze mowil ? Zobaczymy co pokaza na turnieju glownym. |
Bu***322;garia 3 mecz z rzedu 3-0 do przodu no cos niesamowitego
|
Wczoraj trafiłem na transmisję na rosyjskim kanale sportowym (niestety jego nazwy nie podejmę się cytować ;)). Akurat trwał tiebreak w meczu Rosja - Francja i muszę przyznać, że poziom nie należał do najwyższych - sporo błędów, nie najmocniejsza zagrywka, itd. Może byli już zmęczeni.
A co do Bułgarów, to nigdy z nimi nie grało nam się dobrze. Często wygrywaliśmy, ale zawsze po cięzkim boju. Poza tym ostatnio ta drużyna gra jeszcze lepiej i jest chyba najlepiej zagrywającą drużyną na świecie. |
Czy to ta bulgaria ktora przewaznie ogrywalismy sami dajac dupy w waznych innych meczach ?
|
Cytat:
p.s. na szczęście półfinały, finał i mecz o 3 miejsce będą już na żywo w tvp :) |
niezle nie spodziewalem sie tego:) na jakims kanale transmituja te mecze albo jakies powtorki??
|
Bu***322;garia sensacj***261; turnieju fina***322;owego Ligi ***346;wiatowej!
Bu***322;garia - Serbia i Czarnog***243;ra 3:0 (26:24, 25:20, 26:24) |
Nikt nie mowi ze polska musiala dostac ta dzika karte, tylko ze byly druzyny lepsze od wloch (czy nie) ktore ja mogly dostac. No i ta pycha makaronowa.
Wczoraj za akre zjadlem ryz ze smietana, a co. |
W sumie moze i masz racje nie wiem niew nikam na jakiej podstawie oni to pisza. W takim wypadku ich dzialania sa absurdalne. Pewnie od artykulu placa to klepia byle co aby tylko dostac pule.
|
Cytat:
|
Juz chyba trzeci artykul w ostatnim czasie widze na onecie. To chyba nikt zadnych dubli nie robi czy tez tam jakis triple. Hehe.
Niech on za duzo nie mysli bo widzi tylko to co chce zobaczyc, a nie to co powinien. |
Cytat:
raz tylko powiedział co myśli, bo go o to zapytano i tyle. |
Tak myslalem. Hehe. To niech Lozano spojrzy na bilans bezposrednich spotka***324; z Serbia i przestanie marudzi***263;
|
Cytat:
Te małe punkty są w stosunku do Serbii |
A ten placz z Lozano to jaki ma podklad. Chodzi o to, ze on marudzi, ze lepszy ma bilans setow, a male punkty sie licza.
I teraz mam pytanie te male punkty to sa w stosunku do Serbii czy do innych druzyn, ktore awansowaly? |
No i mamy pierwsz***261; sensacj***281; turnieju fina***322;owego Ligi ***346;wiatowej w Moskwie!
Brazylijczycy przegrali z Bu***322;gari***261; 0:3 (17:25, 23:25, 20:25) |
Czemu Lozano p***322;acze? Bo powiedzia***322;, ***380;e za***322;uje, ***380;e si***281; nie uda***322;o i jest mu szkoda?
a co mia***322; powiedzie***263;? Pami***281;taj, ***380;e Serbia i Czarnog***243;ra to dru***380;yna zdecydowanie wy***380;ej notowana i nie ukrywajmy, ***380;e lepsza ni***380; Polska. Wygra***263; z nimi to nie jest takie ***322;atwe zadanie. Oczywi***347;cie awans trzeba sobie samemu wywalczy***263;, ale dziwna sprawa, ***380;e jak W***322;osi pojechali na dwa ostatnie mecze grupowe do stolicy Rosji, powrotne bilety mieli zarezerwowane dopiero na 29 sierpnia, czyli ju***380; po zako***324;czeniu fina***322;owego turnieju. A co do regulaminu to faktycznie jest dziwny i m***243;wi***322;o si***281; o tym jeszcze przed rozpocz***281;ciem Ligi ***346;wiatowej. We wszystkich rozgrywkach siatk***243;wki w przypadku tej samej liczny punkt***243;w decyduje bilans set***243;w i w Lidze ***346;wiatowej te***380; tak by***322;o, ale zmienili nie wiadomo dlaczego. |
Cytat:
W kazdym razie regulamin jakis jest i te trzy zespoly zgodnie z tym regulaminem awansowaly. Owszem patrzac na to, ze z tej grupy awansowaly 3 zespoly, a z naszej tylko jeden to niesmak jest. Ale nikt nie bedzie zmienial regulaminu bo nam nie udalo sie awansowac. |
Przypominam ze z jednej grupuy awansowaly 3 druzyny
niesmak pozostaje |
A Lozano placze...
Trzeba bylo wygrac z Serbami, a nie sie rozczulac i liczyc na jakas manne z nieba. Sytuacja podobna do polskiej pilki. Jak zremisujemy, a oni wygraja, to wtedy jeszcze tamci musza tez wygrac, dodatkowo zespol z grupy 8 musi przegrac. No i, zeby nie bylo tak latwo to trzeba strzelic przynajmniej 3 bramki, a oni nie moga nam strzelic zadnej bo wiadomo bedzie sie liczyl ogolny bilans bramek. I mamy awans. Paranoja. |
Cytat:
|
Ale zauwa***380;cie jaka jest r***243;***380;nica mi***281;dzy brakiem awansu siatkarzy a pi***322;karzy.
W siatk***243;wce nie s***322;ycha***263; teraz g***322;os***243;w tak krytycznych, jak po mundialu w pi***322;ce. Nie ma og***243;lnonarodowej histerii. Ka***380;dy przyj***261;***322; wynik z pokor***261;, a to wszystko przez ogromn***261; r***243;***380;nic***281; stylu w jakim to si***281; odby***322;o. Siatkarze walczyli, wida***263; by***322;o ***380;e im zale***380;y, cho***263; nie zawsze wychodzi***322;o tak jak tego chcieli. Do ko***324;ca starali si***281; o awans. O pi***322;karzach nie ma nawet co m***243;wi***263;... |
Na cóż, za Włochami przemawiało kilka tytułów laureatów Ligi Światowej jak i wielu innych imprez. Poza tym Włosi już od miesiąca wiedzieli, że nie zakwalifikują się automatycznie, więc ich działacze już dawno rozpoczęli odpowiedni lobbing (w niedawnej ankiecie 95% Włochów było przekonanych, że to oni dostaną dziką kartę).
Szkoda, że tym razem się nie udało. Pozostało nam już tylko trzymać kciuki za naszych na Mistrzostwach Świata. |
no moim zdaniem fivb-a zle wybrala, codz Wlosi sa bardziej utytulowani, to za Polska przemawia wieksze zaintereswoanie siatkowka jak Polska by grala to przynajmniej trybuny byly by pelne a teraz to nie jestem pewnien...po za tym Wlosi ostatnio nie graja za dobrze, no ale nic trzeba sie pogodzic z decyzja i tak mamy inny priorytet na ten rok trzeba sie skupic na mistrzostwach swiata
|
No szkoda, ale to jest dla nas nauczka, ***380;e awans trzeba sobie samemu wywalczy***263;
|
Już nigdy pizzy nie tknę ;)
Makaroniarze dostali dziką kartę :'( |
Chociazby za afere ze zmiana prezesa naszego zwiazku moga nam jej nie dac.
Ale tak se mysle, ze kij z tym, wazniejsze sa istrzostwa, wlosi tam i tak nic nie ugraja, nasi pewnie tez nie. |
No meczyk fajny:) chociaz myslalem ze rozbroja japoncow juz w 4 secie. W tie-breaku za duzo nerwow:D
EDIT: Mam nadzieje na "dzika karte" :D |
Cudu nie by***322;o, bo i by***263; nie mog***322;o :)
Ech... Ta s***322;ynna polska go***347;cinno***347;***263;... ;) |
Cytat:
A tak w temacie, wychodzi na to ze z jednej grupy wyjda 3 zespoly. francja rosja wlochy Jesli tak sie stanie to ... ... sam nie wiem co. Ten zwiazek siatkarski to taka sama lipa jak uefa (albo fifa). |
Cytat:
|
Cytat:
Swoj***261; drog***261; FIVB ma jakie***347; s***322;abe serwery. Cz***281;sto s***261; problemy z ich stron***261; Niestety Serbia wygra***322;a 3:0 no, ale zgad***322;em chocia***380; ***380;e mecz b***281;dzie trwa***263; tylko trzy sety :D |
jakby ktoś chciał (prawie) na żywo śledzić mecz USA - Serbia to zapraszam na stronkę http://www.siatka.org/?wyniki - tam się jeszcze można wbić, bo serwer FIVB był wczoraj baaaardzo przeciążony :)
|
Cytat:
|
taaaaa, a USA wygra ;)
|
Cytat:
|
Pięknie..., 3-1 z Japończykami...
Teraz 'tylko' wygrywamy jutro wszystkie sety do 10 i jedziemy do Moskwy :szczerb: |
Cytat:
jest wyjście :idea: musisz zrezygnować :> |
Cytat:
Komentatorzy często podkreślali też dobrą grę libero no i trudno się z nimi nie zgodzić... Tylko że w siatkówkę gra się w sześciu... |
Ta Skowronska jest idealna. I najladniejsza i gra chyba najlepiej. Ja chce taka zone !! ||
|
Amerykanie dostali ostre lanie w trzecim i czwartym secie. Oba przegrali do 16. No c***243;***380;. Teraz nasi musz***261; do***322;o***380;y***263; Japo***324;czykom ;)
no i Amerykanie maj***261; jeszcze jedn***261; szans***281; :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:34. |