Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Siatkówka (https://forum.cdrinfo.pl/f5/siatkowka-53694/)

pops 10.07.2005 16:59

bylo, minelo, teraz mamy nowy mecz i jak widze jak serwuje kadziewicz to mi ziemniaki w piwnicy gnija.

Burak_PL 10.07.2005 15:13

Cytat:

Napisany przez ro29
tak, tak
a następnie końcówka tego seta 1-8 dla Polski ((

ro29

juz mi nie przypominajcie (( (( ((

na onecie wyliczyli ile stracili kasy ta porażka :P

ro29 10.07.2005 14:27

Cytat:

Napisany przez demek
17 - 22 bylo nawet:)

tak, tak
a następnie końcówka tego seta 1-8 dla Polski ((

ro29

demek 10.07.2005 14:17

17 - 22 bylo nawet:)

Burak_PL 10.07.2005 08:55

mam nadzieje ze Polska ten braz zdobedzie ale żeby 2:0 i wygrywać 22-18 i przegrac (( (( (( (( (( (( ((

P.S jest tu jakis kibic speedwaya??

demek 10.07.2005 01:36

w11 to porazka masz racje :) ........ koniec OT:)

pawelblu 10.07.2005 00:20

Cytat:

Napisany przez demek
@pawelblu

ale chyba stare odcinki zawady leca...:)

Nie wiem, ale z obliczen wynika ze jutro przed faktami obejrze powtorke ... Jak na produkcje TVN to nawet niezle im wyszlo ... W przeciwienstwie do tego zalosnego do szescianu W11 ... normalnie mega padaka i porazka na calej linii.

demek 09.07.2005 23:53

@pawelblu

ale chyba stare odcinki zawady leca...:)

pawelblu 09.07.2005 23:15

Moze lepiej bylo ogladac komisarza Zawade ...

No ale coz ... w sporcie tak bywa, to tylko gra. Caly czas jest realna szansa na braz, a to dla nas tez jakies osiagniecie ... Wiadomo ze to nie to samo co srebro jakie bysmy mieli po sklepaniu nas przez Brazylie, tym bardziej ze doslownie wlos dzielil nas od gwarantowanego srebra, a tak mamy jedynie szanse na braz, ale to tez cos ... Chlopaki licze na ten braz (tylko chodzi mi o brazowy medal || )

Za to jutro ciekawe bedzie wdeptanie w ziemie jugoli przez brazylie ... mecz od 18 lat :D

Predi 09.07.2005 23:15

Cytat:

Napisany przez demek
i wlasnie to jest w siatkowce piekne ze kazdy moze wygrac z kazdym :D

no nie wiem :| tak jest w kazdej dyscyplinie... tyle ze tylko w siatkowce zamiast meczu moznaby rownie dobrze rzucic moneta

demek 09.07.2005 23:09

na wlasne to nie ale na zyczenie serbow owszem :)

Burak_PL 09.07.2005 23:02

niestety przegrali na własne życzenie :(

demek 09.07.2005 22:54

Cytat:

Napisany przez Predi
niestety... po dzisiejszym meczu definitywnie przestaje kibicowac polskiej siatkowce... szkoda nerwow... co z tego ze mamy dobrego trenere jak te kiepy za duzo mysla, a jak juz sobie pomysla to taki kit.... w trzecim secie juz sobie zaczeli myslec i co... gowno.... tyle z turneju bo z Kuba tez przegraja, nie ma co sie ludzic... "myslenie" dziala i jeszcze go wystarczy na nastepny mecz....

przykladem na myslenie moze byc turneij kilka lat temu kiedy to w grupie wygralismy z najsilniejszym przeciwnikiem - Rosja i zaczeli myslec..... i tak inntensywnie mysleli ze z dwoma gorszymi zespolami przegrali noi.... Okecie wita.... w dupe ich.....

edit: siatkowka to jest jedyna taka gowniana dyscyplina gdzie kazdy wygra z kazdym... nie ma takiej drugiej zeby mozna bylo zaobserwowac takie cos jak np. w sobote wygrana z Rosja 3:0 a w niedziele przegrana 0:3.... jezeli to nie jest loteria to co?.... np. w pilke nozna albo wygrywaja albo przegrywaja.. zalezy od okresu... a tu ni ciul nie przewidzisz....

i wlasnie to jest w siatkowce piekne ze kazdy moze wygrac z kazdym :D

Predi 09.07.2005 22:51

Cytat:

Napisany przez @ndy
Dzisiaj nie przegrali z Serbią tylko z własną psychiką... Poczuli się za pewnie. I to ich zgubiło.
Ale mecz i tak był na wysokim poziomie.

i to jest wlasnie to... poczuli sie za pewnie... szmaciarze ze Zdupowic pod Wachockiem :| pewnie to sie moga czuc Brazylijczycy... ale Polacy zawsze byli lepsi i przez to przegrywamy...

andy 09.07.2005 22:46

Dzisiaj nie przegrali z Serbią tylko z własną psychiką... Poczuli się za pewnie. I to ich zgubiło.
Ale mecz i tak był na wysokim poziomie.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:12.