Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 13.11.2003, 23:03   #121
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
a mial byc jeszcze Majonez?
Ormianin - dasz rade - juz sie tam odkazisz z zarazkow wszelakich

nikt nie jedzie przez Poznan?
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 14.11.2003, 00:26   #122
Majonez
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 05.12.2000
Majonez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
a mial byc jeszcze Majonez?[...]
no coz wolalem uniknac pisania o tym tutaj ale pewna osoba stwierdzila ze chyba powinienem

jest mi niezmiernie przykro jednak nie będzie mnie na tym zlocie
ostatnie dwa tygodnie to jakis zakichany pech

edit: (zainteresowani juz wiedza wiec nie bede pisal co i jak)

wszystkich ktorzy na mnie liczyli przepraszam a najbardziej Surff'a, bo mialem byc tym ktory bedzie na 150%
mam nadzieje ze jeszcze spotkam sie z Wami wszystkimi - predzej czy pozniej bede w poznaniu wiec osoby ktore mieszkaja tam lub maja rzut beretem i beda chcialy wyskoczyc na jakies piwko juz teraz zapraszam
z ekipa z wroclawia tez moge juz sie na piwko umowic np w spizu albo innej przyjemnej knajpce
jednak to wszystko nie wczesniej niz koniec listopada/ poczatek grudnia
teraz jeszcze sie kuruje i potrwa to na pewno jeszcze przez przyszly tydzien
potem inne sprawy z tym zwiazane a nastepnie czeka mnie taki zapiernicz zwiazany z dwutygodniowa nieobecnoscia na zajeciach ze nawet nie chce o tym myslec (po drodze mam jeszcze dwa kola z ktorymi nie wiem co poczac)

pozdrawiam wszytkich serdecznie
a zlotowiczom zycze udanej zabawy
do zobaczyska
Majonez jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.11.2003, 02:57   #123
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Zlot

przykro nam Majonez...wracaj do pełni sił.

Szkoda, szkoda, że będzie nas tak mało...troche osób dało d...., zdarza się, bo niektórzy strasznie się ucieszyli z powodu zlotu i takie tam...jedni nie mogą, jedni nie chcą, jedni mają to gdzieś, jedni się rozmyślyli.

Jutro zlot...ciesze sie...pierwszy raz zobacze tych ludzi na oczy...na codzień znani mi z forum...niektórzy także z rozmów na GG...okazują się być fajnymi ludźmi .
Myśle, że razem miło spędzimy ten czas...myśle, że nie ostatni i myśle, że w wiele większym gronie.

Podziekowania dla surffa, który załatwił to wszystko i dla tych którzy będą na tym zlocie i nie zawiedli i mają ochote na spotkanie.

A to taki wyjątkowy plakacik przy odrobinie mojego graficznego talentu
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
&gt;&gt;&gt;  slaski mini zlot ?!? &lt;&lt;&lt;-plakacik.jpg  

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.11.2003, 10:27   #124
nimal
Author
Zlotowicz

nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
przykro na wszystkim Majonez z powodu tych przebojow... zapraszam do Poznania - jakies piwko lub dwa

pzodro evrybody & cu tumorol
Stary 14.11.2003, 19:08   #125
jasut
Disce puer.

Data rejestracji: 19.04.2002
jasut niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Majonez
no coz wolalem uniknac pisania o tym tutaj ale pewna osoba stwierdzila ze chyba powinienem

jest mi niezmiernie przykro jednak nie będzie mnie na tym zlocie
do zobaczyska
Majonez, kuruj się efektywnie, wracaj do zdrowia, a jako zadośćuczynienie wklej fotkę do odpowiedniego toppiku (i niech to nie będzie Majonez Babuni)
Pozdrawiam

Ceń słowa. Każde może być twoim ostatnim.
Stanisław Jerzy Lec
jasut jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.11.2003, 21:07   #126
paput2000
lub po prostu Paput

Data rejestracji: 07.03.2002
paput2000 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez jasut
Majonez, kuruj się efektywnie, wracaj do zdrowia, a jako zadośćuczynienie wklej fotkę do odpowiedniego toppiku (i niech to nie będzie Majonez Babuni)
Pozdrawiam
Jasut odezwij się na maila lub telefonicznie (masz mój nr. telefonu na skrzynce i privie)
paput2000 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.11.2003, 21:25   #127
bgn
`

Data rejestracji: 10.08.2001
bgn niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
W wigilię zlotu - Pozdrawiam zebrane jutro w Sremie KOLEŻeŃstwo, Ja niestety pracuję , ale w chwilach wolnych zwrócę sie na północ od Wrocławia myśląc o WAS
bgn jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.11.2003, 23:12   #128
brzuszki
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz

Data rejestracji: 23.06.2002
brzuszki niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez jasut
Pozdrawiam
i niech to bedzie koniecznie fotka obitka
brzuszki jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.11.2003, 04:30   #129
Majonez
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 05.12.2000
Majonez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
co do fotki to sie zobaczy jeszcze - nie jestem zbyt fotogeniczny
Jeszcze raz zycze udanej zabawy

- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - -
66 zarejestrowany użytkownik
Pierwszy Moderator/Administrator
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Majonez jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.11.2003, 09:40   #130
RiT2
Wymiatacz

Data rejestracji: 04.10.2001
RiT2 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Wszystkich, ktorzuy beda w Sremie - serdecznie pozdrawiam. Zycze owocnych obrad i ... malego bolu glowy (syndrom dnia drugiego) oraz szczesliwego powrotu do domu. Tak jak sie spodziewalem dyrekcja zaproponowala nam odrabianie 2 stycznia 2004, po poludniu w Domu Kultury wystepuja moi uczniowie z spektaklem "Wyszedl z domu" wg T. Rozewicza i ...... mam banana na wyjazd.

http://www.g.lubawka.cal.pl
RiT2 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.11.2003, 11:50   #131
czero
-=| GodFather |=-

Data rejestracji: 30.04.2003
czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Bawcie sie dobrze . A po powrocie najlepiej zamiesccie jakas galerie ze zlotu. Oczywiscie ze zdjeciami, ktore beda nadawaly sie do publikacji .
czero jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.11.2003, 21:39   #132
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Smile i po super zlocie ...

Witam!

Widze ze jestem pierwszy user ze zlotu ktory tu dotarł , a dotrzec bylo ciezko

Ogulnie było super! kazdy jest ciekawym człowiekiem, a spotkanie było nieziemskie, jest co wspominac.

Dzieki wszystkim za spotkanie, Surffowi za super organizacje.

Ogólnie zlotowicze powiem tak...za***iście z Was ludzie!

Do zobaczenia, a do poklikania tutaj na forum zawsze

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.11.2003, 21:55   #133
paput2000
lub po prostu Paput

Data rejestracji: 07.03.2002
paput2000 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ja jestem chyba drugi.
Ja też serdecznie dziękuje Surfowi za profesjonalne zorganizowanie naszego spotkania na którym udało mi się spotkać bardzo ciekawych ludzi.
paput2000 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.11.2003, 08:44   #134
nimal
Author
Zlotowicz

Kazdy inny, kazdy wyjatkowy, wszyscy wspaniali...
Dzieki za wspaniale spotkanie i do natepnego!
THX Surff za organizacje!
Stary 17.11.2003, 11:35   #135
jasut
Disce puer.

Data rejestracji: 19.04.2002
jasut niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Na wstępie chciałem złożyć szczere kondolencje wszystkim, którzy nie przyjechali na zlot tylko dlatego, że im się nie chciało (pomijam oczywiście wszystkich, którzy mieli poważne powody). Argumenty, których użył Andrzej w jednym ze swoich postów nijak się mają do pozlotowej rzeczywistości. Cieszę się niezmiernie, że miałem okazję poznać wszystkich, którzy na zlot dojechali, dzięki wszystkim za super atmosferkę, moc bardzo wesołych wspomień. Oczywiście specjalne podziękowania dla Surffa za zorganizowanie tej imprezy. Zastanów się proszę, czy nie chciałbyś przeprowadzić się do Zakopanego (oni chyba nadal chcą organizować zimową olimpiadę).
Pozdrawiam.

Ceń słowa. Każde może być twoim ostatnim.
Stanisław Jerzy Lec
jasut jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: