![]() |
Cytat:
|
niektorzy przewoznicy nie informuja o oplatach lotniskowych, a w niektorych przypadkach o mozliwosci zawieszenia lotu jesli niebedzie odpowiedniej liczby chetnych tyczy sie to malych firm typu Wizz air[czy jakos tak]
|
Cytat:
|
Cytat:
ps : no i nie licz na szampana i kawior podczas lotu w tym przedziale cenowym:P |
Sprawdź tutaj:
http://wizzair.com/pl/index.shtml Poszukaj jeszcze Ryanair, Centralwings, Easyjet. Może tam coś będzie. Edit: Jeśli chcesz zabrać więcej niż 15 kg bagażu to tanie linie mogą okazać się baaaaaaaaardzo drogie. Za dodatkowe 15 kg zapłacisz np 100 funtów w Ryanairze. :| A np. w SASie 30 kilo wliczone w cenę biletu. :taktak: Edit#2: A tu masz wszystko co lata do Liverpoolu: http://www.liverpooljohnlennonairpor...nfo/index.html |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ed przeciez nie pije, jak tanie linie to wszystkiego sie mozna spodziewac :) ThX
Dzisiaj mam troche czasu to postudiuje to wszystko zobacze co i jak w koncu szukanie nie boli :piwo: @Yarozelsky Nie wiem czy dam rade bez kawioru i szampana, musze to jeszcze przemyslec :D |
rembrant
tanie linie sa tanie jesli - rezerwujesz bilet z miesiac wczesniej - potem juz sa drogie - nie masz duzego bagazu - czyli duza torba odpada a np plecak masz ze soba tylko.... - w anglii nie wybieraj glownych lotnisk tylko mniejsze to chyba tyle.....chyba ze sobie jeszcze cos przypomne |
Cytat:
jestem ciężki to się martwię :( :jezyk: edit: jeśli nie dają jeść (zmiłowania ile to kosztuje), lądujesz tak daleko, że całą oszczędność wydasz na taksówkę, nie możesz zabrać żelazka ||, to czekam tylko na dopłaty za nadwagę ^_^ :haha: ^_^ :haha: :slonik: |
Ilość załączników: 1
Czy to możliwe żeby lot do Londynu z Berlina koosztował 28 euro :wow:razem z opłatami lotniskowymi.
|
z londynu (w zasadzie z pod londynu) do pragi kosztowal rok temu na nasze 80 zl ze wszystkim.......takze 28 ojro to wiecej niz do pragi:)
|
Kurde, a je się kiedyś tłukłem do UK autokarem za 250 zł :boks:
|
Ale powiedzcie mi dokladnie jak to jest z bagazem np w Wizzair jest limit 20kg i pozniej 6 EUR za kazdy kg!!!! Ile bagazu uchodzi za bagaz podreczny a ile to bagaz?? Jakos tego nie kumam?
|
Cytat:
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:08. |