![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
ale jedne a teraz masz ich bardzo wiele wiec ceny jeszcze spadly
|
Ilość załączników: 1
wszystko jest możliwe od kiedy z Polski latają tanie linie lotnicze jak np. WizzAir i CentralWings bo te polecam.
Zagadka tanich cen tkwi w tym iż linie lotnicze latają przeważnie do drugorzędnych portów lotniczych oraz nie ma podawanych posiłków na pokładzie. Choć ostatnio leciałem z CentralWings do Lizbony na międzaynarodowy port lotniczy właśnie w samej Lizbonie więce nie zawsze jednak są to druogrzędne porty jak np. Gatwick w Londynie (WizzAir lata na Luton). Mimo, że na pokładzie podano nam winko i jedzonko i różne gadżety zwykłemu pasażerowi raczej to już się nie przytrafi. Był to po prostu pierwszy lot tych lini do Lizbony i tylko dla VIP'ów :D jak i również dla mnie z racji, że wchodziłem w skład tej ekipy :) Warto zaglądać na stronki www ponieważ na określone terminy są czasem na prawde śmieszne promocyjne ceny. Ukrywane opłaty? Starczy tylko poczytać dokładnie regulamin, albo regulamin dla danej promocji. @joujoujou - skąd taka pewność co do bagażu podręcznego? Mi nigdy nikt go nawet nie ważył i zabierałem nawet plecak i torbe :) Można wziąść ile się chce, ale bez przesady... no chyba, że obsługa się przyczepi. na zdjęciu koniec naszego kontynentu czyli Cabo Da Roca koło Lizbony, fotka z właśnie tego pobytu wraz z CentralWings :) Portugalia jest OK jak i cała Lizbona z obrzeżami :D polecam |
Cytat:
Miałem plecak i laptopa, czepiali się, że to za dużo. Na Lutonie jest nawet specjalny "przymiar", jak ci się w niego bagaż podręczny nie zmieści, to nie możesz być pewien czy ci pozwolą go wieźć jako podręczny. |
Witam
Mam pytanko, czy ktos leciał jakimikolwiek tanimi liniami loticzymi do Francji, Interesują mnie ich opłaty lotniskowe i regulamin, bo na stronie zadnej z firm nie piszą nic o opłatach tylko ze cena ich nie obejmują, a jakie one są? |
na wizair pisze ile kosztuje lot i ile za co placisz
|
podaj mi link prosze bo albo jestem slepy albo sam nie wiem gdzie tego szukac, ja nie chce rezerwowac tylko doweidziec sie ile bedzie mnie kosztowała całosc
-= EDIT=- ja wiem jaka to strona, tylko prosze o dokladny link gdzie masz wyliczone co ile kosztujem, bo tam tylko widze opłaty za przelot nic o opłatach lotniskowych, tyle tylko ze ceny sąbez nich, ale ile te opłaty wynoszą ... |
a prosze
http://wizzair.com/pl/index.shtml |
zabawi***322;em si***281; troch***281; w archeologa, ***380;eby nie tworzy***263; nowego tematu.
ot***243;***380; wybieram si***281; na pocz***261;tku sierpnia do grecji i zobaczy***322;em ofert***281; skyeurope za 29 z***322; plus op***322;aty lotniskowe czyli po podsumowaniu 109 z***322; + ubezpieczenie... ph chcia***322;, ***380;e zauwa***380;y***322;em to dopiero po zakupie biletu za 259 z***322;... wi***281;c kombinuj***281;, gdzie tkwi haczyk, ***380;e tak tanio? |
Polecam CentralWings...www.centralwings.com kupuje tam bilety caly czas...
|
dwa lata temu lecia***322;em nimi.
z tego co pami***281;tam, to mieli chyba godzinne op***243;***378;nienie. tyle, ***380;e do salonik teraz nie lataj***261;, wi***281;c musz***281; skorzysta***263; z skyeurope... |
Centralwings - lot z Dublina do Gda***324;ska tu***380; przed Wielkanoc***261; - z powodu awarii hydrauliki (ju***380; sta***322; na pasie i musia***322; wr***243;ci***263;) op***243;***378;niony 4 godziny. :|
Na szcz***281;***347;cie ryanair te***380; zacz***261;***322; lata***263; na tej trasie. :taktak: |
Cytat:
|
Cytat:
Ryanair bardzo ok (tylko siedze***324; napchane na maksa i jak kto***347; wy***380;szy to mu nogi ledwo wchodz***261;) nowe samoloty :spoko: a sp***243;***378;nienia tanich linii to niestety norma. gdyby nie przepisy to pewnie w tanich liniach by***322;yby miejsca stoj***261;ce jak w autobusie :hahaha: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:14. |