![]() |
Cytat:
:hahaha: :hahaha: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Co polecicie na lot do Dublina? Najlepiej z Balic. Ale w gr***281; wchodz***261; te***380; Pyrzowice lub ostatecznie Ok***281;cie.
Wylot 29-30 czerwca. |
Cytat:
lub erbas :> |
Z KRK do DUB lataj***261; tylko Aer Lingus i Ryanair, o ile moje informacje nie s***261; przeterminowane. :]
Osobi***347;cie polecam tego pierwszego (cho***263; firma w zasadzie ta sama, bo aerlingus jest w***322;a***347;cicielem ryanaira). We***378; SG1 i SGA, bo mi troch***281; brakuje, a na modemie nie ***347;ci***261;gam - na pewno przy piwku si***281; gdzie***347; spotkamy. |
hejka od***347;wie***380;***281; , w lutym 09. musz***281; uda***263; si***281; z Katowic do Pragi na 3 dni [dwie doros***322;e osoby] czym najtaniej ??
|
Z Katowic do Pragi samolotem? A to zd***261;***380;y wystartowa***263;? ;p :rotfl: We***378; ch***322;opie autobusu poszukaj.
|
Cytat:
Mo***380;e nawet szybciej :taktak: |
Cytat:
bilet+opłaty kupiony 3 tygodnie wcześniej wyszedł ok. 20zł drożej niż autobus... który sie wlecze 6h minimum - samolot pół godziny:taktak: Niestety jak wiadomo skyeurope wycofał się z Polski:( a jeśli dobrze pamiętam latali do Pragi z Krakowa bądź Katowic. |
Odgrzeję dyskusję.
Dziś rano już myślałem, że przespałem ponad miesiąc i obudziłem się 1 kwietnia. Ryanair chce pobierać opłaty za korzystanie z toalet! Cytat:
Cytat:
- pobieranie opłaty (30 euro) za sztukę bagażu rejestrowanego, - pobieranie opłaty (15 euro) za zakup biletu kartą kredytową, - 20 euro za każdą dodatkową sztukę bagażu podręcznego (choćby to była malusieńka damska torebka, aparat, laptop, cokolwiek), - 10 euro za odprawę na lotnisku. |
nawet jak ktoś by chciał lecieć bez bagażu, to i tak nie uda mu się kupić biletu inaczej niż płacąc kartą (w Polsce bilet można kupić jedynie przez internet, nie można zapłacić przelewem - tylko karta) a ciekawe jak można nie odprawić się na lotnisku? :szczerb:
|
Akurat można się nie odprawiać na lotnisku, trzeba jednak spełnić pewne warunki:
-mieć tylko jedną sztukę bagażu podręcznego (i nic więcej), -wydrukować sobie boarding pass. |
Cytat:
Cytat:
|
Nie śpię. :nie:
A to, co cytujesz tylko potwierdza tezę o nowym trendzie - obniżaniu kosztów podróży przez podnoszenie cen. :P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:49. |