![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#76 |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
a ja mam tu fuzje Techno i Rocka, czadowy kawalek
jak chcecie to sciagajcie kawalek jest w mp3Pro (32 kbps, zeby to mialo sensowny rozmiar) bedzie potrzebna odpowiednia wtyka do winampa mp3PROAudioDecoder for Winamp part1 (1/2)
...yea-ea-ea-ah, yea-ea, I feel hardcore yea-ea-ea-ah, yea-ea, always hardcore... The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych Ostatnio zmieniany przez Y@nkee_PL : 08.02.2003 o godz. 14:13 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
part2 (2/2)
ostatnia
...yea-ea-ea-ah, yea-ea, I feel hardcore yea-ea-ea-ah, yea-ea, always hardcore... The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych Ostatnio zmieniany przez Y@nkee_PL : 08.02.2003 o godz. 14:14 |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Witam!
Słucham techno ale z dresami na szczęście nie mam nic wspólnego Lubię też słuchać muzyki, która jest jak najmniej powiązana z komercją, czyli taka, która nie jest poskładana z wielu innych kawałków, które są oklepane od dawna (żadne tam densiki itp. ) A co do starszych ludzi ode mnie, to już wielokrotnie widywałem facetów dobrze po 30 na imprezkach techno (nie dyskotekach ), którzy potrafili dobrze się bawić. Wogóle to są ludzie, którzy potrafią się bawić przy wszystkim co im puszczą, ale przeważnie pod dużym wpływem alkoholu itp. Ale tacy to z prawdziwym techno nie mają za wiele wspólnego
|
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
Cytat:
Ja nie lubie (byc moze nie rozumiem) innych stylow ale nie pisze ze to jest do niczego itd. Jezeli czegos nie rozumiemy to nie piszmy bzdor bo mozemy kogos mocno urazic i wkurzyc tak jak mnie w tej chwili Mysle ze dyskusje na tym powinnismy zakonczyc. Ja przynajmniej nie wejde juz do tego topicu zeby sie nie denrwowac.P.S. ZbigNieff - nie zamierzam nikogo bic za swoje zdanie ale czasami uwazajmy co piszemy. |
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Stary kazdy ma swoje zdanie a ja mam akurat takie!!!!
|
|
|
#81 |
|
Arab'ski
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() |
ok- nie chcialem sie juz wtracac, ale chyba jednak dopowiem jeszcze cos od siebie- ludzie- szanujmy sie- kazdy ma swoje zdanie i to jest jego prawo- dokladnie tak, jak murt napisal- "Ja nie lubie (byc moze nie rozumiem) innych stylow ale nie pisze ze to jest do niczego itd"- ja mam swoje zdanie o techno, metalu, i innych takich "stylach" i nie pisze, ze techno to gówno (chociaż tak jest
) - potrafie uszanować (moim zdaniem) cudzą opinięto tyle z mojej strony na ten temat ![]() aaaaaa- zapomniałbym- dla murt'a za podobne zdanie
|
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Racer
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Arab'ski
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Racer
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.07.2002
![]() |
A mzoe znacie jakies stronki na których śa tytuły najlepszych kawałków trance.Nie wiem co mam sciagać
|
|
|
#86 | |
|
Racer
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Muzyka Ericha Zana -the best
|
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
Cytat:
ooooo to jest dobre!!
|
|
|
|
#89 | |
|
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
Cytat:
"leje na muzyke, ktora moglbym zrobic i zagrac tysiac razy lepiej niz Ci goscie" (przynajmniej cos w tym stylu)... podzielam jego zdanie i dlatego nie przepadam za techno. za hip hopem tez. przynajmniej jesli chodzi o te polska miernote. bawia mnie te dzieciaki, ktorym oczy blyszcza sie na mysl o ich ukochanych bandach. dlaczego? troche inaczej to wyglada jak zna sie niektorych ludzi z tych "topowych" bandow. jezeli chodzi o hip hop to cenie sobie tylko francuski i hiszpanskojezyczny. a tak napradwe to raczej trzymam sie ciezszych i bardziej undergroundowych klimatow, ale ogolnie lubie po prostu dobra muzyke bez szufladkowania.
Ostatnio zmieniany przez pepperman : 09.02.2003 o godz. 15:39 |
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
madry ten twoj kolega...
mysle to samo - ale mnie obrzydzenie wielkie bieze jak mam syntezator obslugiwac (choc niestety zdazalo sie to...) jak teraz napisze ze slucham dobrej muzyki bez podzialu na gatunki - to zostanie to uznane za wycofanie sie tylknymi drzwiami... coz - ale i tak tak napisze ![]() bo w konuc co wspolnego ma ze soba KIng Crimson, aperfect circle, tom waits i anathema? pozdrawiam reszte muzykalnej braci - tych ciut przygluchych tez - grunt przeciez w tym ze TWOJA muza ma poprawiac humor i to TOBIE a nie innym
|
|
![]() |
|
|