![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
Cytat:
Master hmmmm.... no nie wiem, chyba się z tobą nie zgodze co do komercji w dzisiejszej techniawce. Nie należy patrzeć na takie zespoły jak Brooklyn Bounce, bo to jest totalna komercja (chociaż bit mają mimo wszystko dobry), należy skerować swoje ucho w kierunku innych Dj, tych mało znanych, niestety nie mają oni siły przebicia i wychodzą zazwyczaj z jednym kawałkiem a potem gdzieś giną ![]() Clubmasters - 3 polscy Dj'e, grają w klubie Protector w Głogowie k. Z.G. to są Dj, którzy mogą konkurować z Dj z zachodu ![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.01.2003
![]() |
TECHNO do zabawy
ROCK&METAL do słuchania Tak naprawdę "prawdziwa" muzyka skończyła sie na początku lat 90.:chytry: ![]() Teraz to często przeróbki i ponowne nagrywanie tych samych utworów w nowych (najcześciej beznadziejnych) wersjach. Za moich czasów to była MUZYKA ^_^ ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Gość
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#34 | |
wafel
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
Cytat:
pobawić się można nawet przy polskiej odmianie jugosławiańskiej [bodajże] muzyki turbo. a HH w moim mniemaniu nie nadaje się do tego. to jest muza do posłuchania. jest o jeden schodek wyżej. ps nigdy nie powiedziałem że słucham wyłacznie HH. po prostu lubię ten gatunek [a przynajmniej jego część]. "kinematografia" dla mnie to najlepsza polska płyta która ukazała się w sklepach. od tego zacząłem przygodę z tą muzyką i choć początkowo mój młodszy brat nie raz dostał opiernicz za to co przywlókł do domu. ale okazuje się że wystarczy trafić na dobry towar. nie wszstko da się słuchać. nie można generalizować. nie twierdzę że cały polski HH jest ok [a co jest na vivie nie mam pojęcia] ale HH będę bronił bo go lubię. bo dla mnie jest wartościowy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Cytat:
Dobrze to ujales!!! Techno do zabawy ewentualnie do samochodu ......... ROCK RULEZZzzzzzzz.....
![]() |
![]() |
#36 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
No to ja ze swojej strony dodam ![]() Drum'n Bass RULEZZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
a ja tam wam mówię:
CHOPIN & METAL - to jet to!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.03.2002
![]() |
Re: techniawka rulezzzz!!!
2 DJs And One - I Engineer [DJ Neo Remix]
Kenny Takito - Moskito (Japanese Sunrise Mix) Master Blaster - Hypnotic Tango (Klubbingman Remix) [/B][/QUOTE] te utwory to nie takie prawdziwe techno to wszystko TRANCE (ale spoko ja tesh lubię trance) |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
Re: Re: techniawka rulezzzz!!!
Cytat:
Chopin - etiuda rewolucyjna Behemoth - decades of therion to jest dopiero prawdziwe techno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
DVD FaN
Data rejestracji: 05.01.2003
![]() |
>>>>>>>>>>>TECHNO RULEZZ<<<<<<<<<<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>>TECHNO RULEZZ<<<<<<<<<<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>>TECHNO RULEZZ<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
w zasadzie dla mnie cala muza klubowa o bicie bardzo szybkim jest techniawka ![]()
![]() |
![]() |
#43 | |
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Cytat:
Ja bym powiedział że raczej House bo Trance to raczej bez wokalu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
DLA WSZYSTKICH CO SA
TECHNO RULEZ ZAPRASZAM NA WWW.CYBERSTACJA.COM BARDZO CZESTO JEST TECHNO WIEC ZNAJDZIECIE COS DLA SIEBIE!!
![]() |
#45 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|
|