![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
wafel
Data rejestracji: 06.12.2000
![]() |
chlopaki no to pora na rabarbar. ściągajcie majonez już naprawił linka
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Cytat:
a jest jeden kawalek z HH, ktory jest dla mnie do przetrawienia mianowicie O.S.T.R. - Kochana Polsko i na tym Finito sluchajac HH mozna tylko wpasc w jakas niepotrzebna depresje, czy zeswirowac ![]() a trance i techno to muza zycia, przy tym mozna sie wyszalec ile dusza zapragnie, przy tym chce sie zyc
|
|
|
|
#19 | |
|
wafel
Data rejestracji: 06.12.2000
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
The power of Playstation2
Data rejestracji: 23.05.2002
![]() |
Dla mnie HH to największa kicha i jak juz wcześniej napisano:
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Re: techniawka rulezzzz!!!
Cytat:
(przynajmniej dwa pierwsze)
|
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
CDRinfo VIP
![]() |
Re: Re: techniawka rulezzzz!!!
Cytat:
![]() ja dla przykladu lubie wrocic do kawalkow np. z roku 2000 ![]() w przypadku techno itp. dla mnie zawsze slowami prawdy beda: "Stare, ale jare"
|
|
|
|
#23 | |
|
Racer
![]() |
Re: Re: Re: techniawka rulezzzz!!!
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
CDRinfo VIP
![]() |
faktem jest, ze tej muzy sporo, ale tylko niektore kawalki zasluguja na dluzsza uwage
![]() a jesli chodzi o starsze nieco nutki, to se wyobraz ze zassalem z netu Barthezz - On The Move i Aquagen - Lovemachine bo chcialem se poprostu posluchac
|
|
|
#25 |
|
Racer
![]() |
No ja też tak czasem mam, lubie przypomnieć coś sobie ale przeważnie mam to w zasięgu ręki na CD
. Kiedyś ściągałem tyle muzy, że nienadążałem wszystkiego przesłuchać, dopiero po jakimś czasie odkrywałem fajne kawałki na dysku ^_^
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Gość
|
Na poczatek chcialem powiedziec:
TECHNO RULEZ Teraz do rzeczy, lubie nowe kawalki techno i tylko takich slucham glosniej , ale ja preferuje utowry, z przed kilku lat sa o niebo lepsze od tych co teraz sa. Nie mowie ze teraz sa zle, ale kiedys (2-3 lata temu) techno bylo lepsze, nie mowcie ze mi sie znudzilo bo wcale tak nie jest. Uwielbiam starsze kawalki Aquagena, teraz to komercja, kiedys Aquagen mial w sobie to cos. Takze, lubie jeden utwor w wykonaniu Mr. X and Mr. Y ( Westbam to Y albo X nie pamietam) - Global Players ten utwor jest zaje**sty.Szkoda, ze przypal glosniej poscic starsze kawalki, chociaz w tej wiosce i tak nie maja pojecia o tym rodzaju muzyki. Co do HH to nie przeszkadza mi on, tez lubie czasami posluchac, ale nie moge za dlugo, nie wiem czemu. Nie ma to jak rytmy Techno, Trance, House ![]() GREETZ |
|
|
|
#27 |
|
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
Kuźka Brothers.
<<<<<<<<<<<<<<<<!!! @ !!!>>>>>>>>>>>>>>>> . żegnam . <<<<<<<<<<<<<<<<!!! @ !!!>>>>>>>>>>>>>>>> Ostatnio zmieniany przez mapsajm : 05.02.2003 o godz. 01:42 |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Gość
|
Teraz jade z koksem
![]() Bawimy sie Everybody
|
|
|
|
#29 |
|
Racer
![]() |
Everybody klaszczą w hands
![]() Cała sala za********
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
Cytat:
Tego nie wiem, słyszalem troche kawałków tego nowego, jak mówisz, hip hopu na vivie i nadal nie za bardzo widze różnicy.
|
|
![]() |
|
|