![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
JUPI
mam go wykosisty w kosmos ;] , tylko karta Stick DUO troche mała trzeba bedzie niedlugo kupić z 2 gb Sam telefon chodzi b. szybko , bardzo ładne zdjecia robi , pozytywnie zaskoczylo mnie mozliwosc wylaczenia dzwieku aparatu i ogolnie spoko , wieczorem napisze cos wiecej ;] pozdro
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2004
![]() |
w germanos dają zniżkę ok 120 zł jak przyjdziesz ze starym fonem,nie musi on być sprawny byle był kompletny tzn telefon+ładowarka,oczywiście zniżka w zależności od modelu jaki wybierzesz
Poza tym nic nie wiem o tym przejściu do ery,pewnie nic ci nie dadzą ciekawego,mi chcieli dac tylkożniżkę 40% na abonament ,bez nowego telefonu i umowa na 2 lata,jako przedłużenie abonamentu,więc innym pewnie nie dadzą więcej.
|
|
|
#3 |
|
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
Mam 1 problem:
Mianowicie nie moge zgrac na karte pamieci muzyki mp3 ;/ Niby sie skopiowała ale jak patrze na telefonie to jej nie widac/ Telefon wlaczany podlaczam kablem do pc , wyswietla mi sie dysk wymienny i tam kopuje wg. producenta do danego katalogu ;/ i jej nie widać ;/
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
Wiem , ale nawet po odlaczeniu kabla nie było widac pliku
i nie wiem co jest tak samo jak np kolega przeslal mi za pomca bluetatcha (nie wiem jak to sie pisze)? kilka dzwonkow real telefon je rozpoznawał , bylo pokazane jaki to typ plikow a mimo to nie chiał ich odtworzyć ;/ : nie mozna odtworzyc dzwieku" i nie wiem co jest grane ;/ szukalem czegos po forach ale nic konkretnego nie znalałżem ;/ pozdro
|
|
|
|
|
#6 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
jak tego problemu nie rozwiazesz to radzilbym isc z tym do serwisu i niech pomagaja!
albo sprobuj zaaktualizowac soft (wtedy gwarancji sie nie traci) pisze sie "bluetooth" pozdro
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
narazie 1 raz go ładuje .... wiec go nie ruszam ... ale jutro dam mu popalić jak cos dalej bedzie nie tak to lece na serwis ..
pozdro
|
|
|
|
|
#8 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
no nie wiem ... naładowałem normalnie .. wlaczylem na 3 min muze i mam 89 % baterii ;/
wiec chyba ja sformatuje ... , mp3 juz łądnie sie zgrywaja i jest spokopozdro
|
|
|
|
|
#10 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
Era TakTak: podwojne doladowanie, odslona druga (Heyah, odslona pierwsza): http://www.gsmonline.pl/news/?link=s...s.php?id=13676
Teraz szczesliwi uzytkownicy POP, GO, i Simplus moga cieszyc sie, ze uzytkownicy TakTaka oraz Heyah skacza z radosci (uzytkownicy TakTaka skacza z radosci juz po raz drugi).
|
|
|
#11 | |
|
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
Cytat:
Mam nadzieję, że Orange zrozumie, że oprócz cen podstawowych trzeba zaoferować jakieś dodatki - co prawda czasem się pojawiają - jak teraz te rozmowy w Orange/stacjonarne za 30 groszy - tylko, że niestety brak naliczania sekundowego (chyba ??), obniża wartość tej oferty. Chyba zaczął się ruch w cenach, bo Sami Swoi, obniżyli ceny połączeń do innych sieci komórkowych - i naprawdę teraz jeśli ktoś głównie rozmawia i nie potrzeba mu jakiś dodatkowych usług itd. - to jest to naprawdę najlepsza oferta cenowa. Tylko te najdroższe sms'y ... A co do moich problemów z Siemens'em A65 W kwestii baterii sprawa się wyjaśniła w taki sposób, że jeśli przez 3 dni bardzo mało go używałem (dwie rozmowy odebrane, chyba z 4 sms'y) - i prawie nic nie przestawiałem - to miałem jeszcze 60% mocy. Więc podejrzewam, że w takiej sytuacji wytrzymałby jeszcze z 3 dni co najmniej. Oczywiście jak zacząłem wczoraj trochę w nim zmieniać itd. to spadek był już bardzo szybki. Oczywiście wiem, że to ogólnie normalne - tylko jak na mój gust zdecydowanie za mocne - gdybym np. ten telefon potrzebował naprawdę intensywnie - to chyba trzeba by go było codziennie - albo max co dwa dni, ładować. Natomiast sprawa zasięgu - w mieszkaniu, czy w innym budynku mam zawsze brak jednego >, a często i >> - natomiast poza domem, na otwartej przestrzeni brakuje tylko > - albo najczęściej jest max. Więc nie jest źle chyba. Natomiast zgadzam się z opiniami wyrażonymi także w tym poście, że Siemensy z tej "półki" są dość wolne - cóż ... Mam jeszcze takie pytanie - czy ktoś wymieniał w tym lub podobnym modelu obudowę ?? Na razie nie planuję tego, ale jakbym trafił kupić coś taniego to bym chętnie wymienił - ta już ma trochę rysek. Jak to zrobić (aby czegoś nie zepsuć ) I czy jej wymiana nie spowoduje ew. utraty gwarancji ? Pozdrawiam ro29 Ostatnio zmieniany przez ro29 : 17.02.2006 o godz. 13:50 |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forumator
![]() |
ale tylko dla tych którzy jeszcze z tej promocjii nie skorzystali
|
|
|
#13 |
|
Guru
Data rejestracji: 14.06.2002
![]() |
Ładnie na mikołaja dwa razy więcej i teraz znowu. Brawo Era
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forumator
![]() |
chyba zawsze były podobne,przynajmniej 3 miesiace w siecii,ale wcześniej to nawet 200zł było
|
|
|
#15 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
jakoze juz wrocilem ze szpitala - chcialem wszystkich ponownie powitac
tym razem bede zagladal codziennie (czyli po staremu ).co do tematu - bedac w szpitalu zaaktywowalem happy taniej po 8-miu miesiacach i teraz mam 59gr/min i 16gr/sms do wszystkich sieci ![]() pozdro
|
|
|
|
![]() |
|
|