![]() |
Cytat:
A co do piwa to zawsze Zywiec i Lech :spoko: Chyba ze na imprezke (wiecej za mniej ;)) to wtedy Tatra. |
nie wiem co to u-bot ... no ale wyjasnie to co ja mam na mysli ...
TORPEDA to jest taki `styl` picia piwa, ze po okolo 3 piwach ma sie `bombe`, tzw `faze` ;) robi sie dziure w puszce [przy dnie] z boku jakims ostrym narzedziem [najczesciej kluczem] i szybko przystawia sie puszke do ust ... i odrazu podchodzi jakas osoba i normalnie otwiera puszke ... piwa nie trzeba lykac , `samo leci` ... satysfakcja gwarantowana ;) czas wypicia puszki piwa ~10 sec |
Cytat:
|
Warka Strong
Tatra Mocna Lajtowych piw nie pijam ... najwyzej Specjalka tradycyjnego Alkoholicy ;) PS A znacie sposob pici piwa TORPEDA ??? przyznm ze bardzo fajny ;) |
Cytat:
|
Książ - jak dlamnie tani i dobry :) - 2zł. 2-3/tydzien w roku szkolnym.
Czasami coś innego, jak wiecej kasy jest albo kaprys. To co zobacze na półce. NAJLEPSZE NORMALNE - 5,7-5,8% !! |
A ja nie pije piwa... :cisza:
|
jest ranek, a ja chyba zaraz po piwko wyskocze tak mi smaku narobiliście:P :jem: :piwo:
Cytat:
|
piwko... zimne.... po pracy.... MNIAM !
HEINEKEN tylko i wylacznie .. ^_^ |
Lech, Tyskie - Pijam często i gęsto, ale alkoholikiem chyba jeszcze nie jestem !!! (chyba ?!?!?);) ;) ;)
|
Ja preferuje mocniejsze piwa, takie jak Dębowe, Tatra, Heveliusz, choć lubie jeszcze Urquela i Żywca.
Bardzo lubie piwa belgijskie typu Trapist i Scotch Ale. |
A ja sie wybije z tlumu, bo w ogole nie pijam piwa (alkoholu zreszta tez nie). Kiedy moze zdarzylo sie wypic Reddsa (ale czy to w ogole jest piwo) i moze z raz cos innego, ale ogolnie nie przepadam ani za piwem, ani za innymi trunkami i dobrze mi z tym :)
|
Moje ulubione to Lubelska Perła Chmielowa!
PERŁA CHMIELOWA POLSKI KRÓLOWA Ale lubie także Żywca, Tartę A jak trzeba to wypiję się także takie z supermaketu za złotówkę z groszami ;) |
... a gdzie jest w ankiecie moje ulubione, typu guiness, irlandzkie, o smaku pieczonego w ognisku ziemniaka, wyczuwalnym nasadą języka, czyli boskie KILKENNY
|
procenty mi nie straszne - myslalem ze ciezkie znaczy - z ciezkim smakiem...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:39. |