![]() |
oj ksiazece pszeniczne tak, jest swietne
|
To ten pszeniczniak co go do puszek laduja? o.O
|
nie, tylko butla
ksiazece a ksiazece przeniczne to dwa rozne piwa |
Jeśli to koncerniak, to wątpię... chociaż podobno Okocim pszeniczne leja w Niemczech, ale to jako jedyny koncerniak, który ma dobre pszeniczne...
|
Moga lac nawet w Uzbekistanie, ktoremu to procesowi przygladac sie beda trzy uncje uranu...
Jesli mi smakuje - jest OK i pil bede :-)! |
Cytat:
Książęce pszeniczne jest robione w Holandii i twierdzę, że to najlepsze pszeniczne pod "polskim" szyldem. |
oj nie wiem nie wiem
zapomniales chyba o fraterze :) |
Frater jasny pszeniczny? Nie piłem. :nie:
|
|
Co nowego w temacie, po latach?
|
Piwo nadal śmierdzi... gdy w nosie rana. :D
|
Murphysa znów wczoraj piłem, dobre toto, choć po zastanowieniu stwierdzam, że dlatego, że dziś większość piw stała się niedobra :hmm:
|
Sprawdziłem, Ciechan Miodowe nie śmierdzi, za to rozgrzewa, nawet niegrzany, ale też niechłodzony. Pogoda straszna, zapaliłem w piecyku dwa brykiety i trzy szczapki dębu, szybko centralne zmniejszyłem na 32 stopnie wody roboczej, w sumie po to, żeby podłogówki mniej dostały, bo one termostaty mają w skrzynkach, więc tak szybko nie zareagują.
|
Bez kontrowersji. Pilsik :piwo:
|
:piwo:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:46. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions Inc.