![]() |
krepujące zawstydzenie :zawstydz:
|
Niekompatybilna.
|
poczekamy na SP1 :sciana:
|
poczekamy, znowu nie zrobilem:sciana:
|
Ilość załączników: 3
Jest i 10-ka, co prawda juz na scianie
Załącznik 54659 A tak sie mozna pobawic. Grubosc plytek to 10mm Jest i tam tez moj kompakcik - 10cm Załącznik 54660 Załącznik 54661 |
jakie fajne autko wymodziłeś :cojest:
|
To nie auto, to przyczepka ze szpulką światłowodu. Szybki internet se będzie podłączał...
|
Od 2 dni bawie sie nowym nabytkiem gks65ce - oczywiscia bosch-a:szczerb:
Wczesniejsze elktronarzedzia az takiego wrazenia na mnie nie zrobily ,a moze zdazylem sie juz przyzwyczaic. Jedno jest pewne - to jest tak bezpieczne, ze az wierzyc sie nie chce. Duza tarcza 190mm - jak sie ja widzi z daleka to az strach. Po wzieciu w rece pokazuje co potrafi. Wczesniej mialem jakas z OBI noname. Ciesze sie ze krzywdy mi przez te lata nie zrobila :sciana: |
Coś zbyt faworyzujesz Boscha. A gdzie inni wiodący producenci? :rozga:
Twoje testy są nieobiektywne, a kto wie.....może nawet sponsorowane :O Mimo wszystko uważaj, bo boschem też można sobie zrobić krzywdę :D |
Bosch to dziadostwo. :P
|
Na boscha trzeba uważać, bo możesz trafić np na szlifierkę z chińskiej produkcji.
Nie mówię tu o ordynarnych podróbach, ale o boschu. Widziałem małe szlifierki chińskie, a podejrzewam że asortyment tego się będzie zwiększał. |
ale pralka Boscha jest duuużo droższa od łyrpula:sciana:
|
Cytat:
Dla siebie kupiłem wiertarkę Black&Decker i aku. Boscha wkrętarko-wiertarkę. Rewelacyjne obydwie. Black&Decker za cenę biedronkowego szajsu oferuje naprawdę przyzwoitą jakość. |
Cytat:
Cytat:
|
Nikt mi nie placi :sciana: szkoda
Poprostu nim kupie czytam i czytam czy bedzie dobre do moich zastosowan. Zielony bosch odpada, makita zazwyczaj tez przegrywala, a festool za drogi :szczena: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:44. |