![]() |
To nie auto, to przyczepka ze szpulką światłowodu. Szybki internet se będzie podłączał...
|
jakie fajne autko wymodziłeś :cojest:
|
Ilość załączników: 3
Jest i 10-ka, co prawda juz na scianie
Załącznik 54659 A tak sie mozna pobawic. Grubosc plytek to 10mm Jest i tam tez moj kompakcik - 10cm Załącznik 54660 Załącznik 54661 |
poczekamy, znowu nie zrobilem:sciana:
|
poczekamy na SP1 :sciana:
|
Niekompatybilna.
|
krepujące zawstydzenie :zawstydz:
|
Cytat:
10cm jest:spoko: |
martwa cisza :sciana:
|
Dzis w godzinach wieczornych testom poddana bedzie dedra 102.
Jeszcze troche i w koncu uda mi sie wyprodukowac plytke o wymiarach 12cm:D Czy beda chetni do przetestowania jej w swoich napedach|| |
Na oko to chłop w szpitalu umarł oceniając tarcze diamentowe. To jest naprawdę skomplikowana technologia i chinole mogą sobie na razie pomarzyć o robieniu samodzielnie czegoś co się nadaje.
|
jak widać po dwoch juz padaka :sciana:
|
To do kitu te twoje testy.
Nie wytestowałeś, ile dziur toto wywierci? :O :sciana: |
Gdzie kupione juz nie pamietam, tyle tych sklepow bylo. Te chyba z allegro. Mam sprawdzonego spzredawce i zazwyczaj na drugi dzien mam juz towar u siebie. A przy pracach budowalnych jest to wazne - bo czas sie najbardziej liczy.
Watpie. Nie podniecalbym sie ta wielkoscia diamentu na dedrze. Bo i tak sama warstwa diamentu jest bardzo cienka a reszta to tylko metal. Wiem po tarczach, bo iles juz przejechalem na pilarce. Te z dedry wydawaly sie miec tak wielka otoczke diamentu:ysz: Bosch przy nich to smiesznie wygladal. Inna sprawa ze akurat dedra sie sprawdzila w stosunku jakosc do ceny ale tylko dl glazury. Przy gres-ie juz nie dawala sobie rady. Do tylu otworow ile potrzebuje nie mam mowy o stepieniu. Inna sprawa iz producent powinien podawac ile otworow srednio takim czyms wykonamy:hmm: |
Zakup dokonany w tym internetowym Boschu, o którym kiedyś wspominałeś :pytanie: Czy ząbki się szybko nie stępią :hmm:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:40. |