![]() |
Cytat:
|
kozacki program i tyle....:D
|
Cytat:
|
@andrzejj9
skoro mam ta "deske rozdzielcza" to z niej korzystam przeciez nie bede latal i swiecil do baku czy nie jade juz na rezerwie... zrobie tak jak kontrolka nawali, poradze sobie, ale jezeli jest to patrze na kontrolke i jazda! |
Cytat:
|
Ja juz tez bez TC jak bez reki, pierwsza rzecza ktora robie po instalacji winowsa to wlasnie instalka TC, mam go legalnego inaczej nad czym bardzi boleje i jak tylko bede mial wolne pare zlotych to napewno go kupie. v.6.50 testuje juz dwa dni :piwo:
|
Cytat:
|
wychowałem się na norton commanderze, więc mam sentyment również do total commandera.
używam go przede wszystkich do ftp'a i kopiowania plików. to jeden z najbardziej użytecznych programów stworzonych pod windows. respect dla twórców. |
a ja jakos nie lubie tego programu, umiem sobie bez niego doskonale radzic :)
|
Cytat:
wybaczcie, nie moglem :p pozdro ;) |
Fajny jest, szybki, rzadnych dennych skórek :P Czase z niego korzystam, bardziej jednak do grzebania po FTPach :)
|
ja podobnie jak Zetoxa, nie moge zyc bec WC/TC
jak siadam na kompa kumpla/znajomego, gdzie nie ma TC to wpierw instaluje TC a potem przechodze do wlasciwego celu mojej wizyty (czyli naprawy kompa/instalacji jakiegos progsu/gry) bez TC windows to taki samochod bez deski rozdzielczej - niby mozna nim jechac ale niewiele wiadomo co sie z nim dzieje |
... właśnie przede wszystkim TC służy jako explorer, skoro Bill chciał go kupić kilka lat temu tzn. że jego własny to niestrawna kaszanka :jezyk:
|
Cytat:
|
Total Commander wypasik jest :) Używam cały czas, i bardzo się cieszę że w końcu się pojawi jakaś nowa wersja :D Już ściągam tę betke :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:41. |