Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Total Commander 6.50 nadchodzi (https://forum.cdrinfo.pl/f5/total-commander-6-50-nadchodzi-45556/)

JohnDoe 31.12.2004 02:24

Cytat:

Napisany przez woitas
wychowałem się na norton commanderze, więc mam sentyment również do total commandera

To tak jak ja :D Jeżeli ktoś pamięta DOSa to wie że Norton był niezbędny. Dla mnie klony Nortona nadal są niezbędne. Jezeli nie mam tych dwóch paneli to się nie umiem odnaleźć. A kompiowanie/przenoszenie w okienkach to udręka. Total Commander jest najlepszym klonem Nortona :)

Damianos L 30.12.2004 22:49

kozacki program i tyle....:D

andrzejj9 30.12.2004 22:11

Cytat:

Napisany przez pykson
@andrzejj9
skoro mam ta "deske rozdzielcza" to z niej korzystam
przeciez nie bede latal i swiecil do baku czy nie jade juz na rezerwie...
zrobie tak jak kontrolka nawali, poradze sobie, ale jezeli jest to patrze na kontrolke i jazda!

Ale na przykład jak rąbnie obrotomierz, to bez znajomości odgłosów silnika się nie obejdzie :) Ale dobra, koniec tych analogii, bo za daleko zajdziemy ;)

pykson 30.12.2004 21:58

@andrzejj9
skoro mam ta "deske rozdzielcza" to z niej korzystam
przeciez nie bede latal i swiecil do baku czy nie jade juz na rezerwie...
zrobie tak jak kontrolka nawali, poradze sobie, ale jezeli jest to patrze na kontrolke i jazda!

andrzejj9 30.12.2004 21:41

Cytat:

Napisany przez pykson
bez TC windows to taki samochod bez deski rozdzielczej - niby mozna nim jechac ale niewiele wiadomo co sie z nim dzieje

No widzisz, ale popatrz na to z innej strony. Używanie tej "deski rozdzielczej" to pewnego rodzaju wygoda. Jeśli ona się popsuje, albo z jakiegoś powodu nie można jej "zainstalować" to dobrze jest umieć się posługiwać bez niej ;)

siwy_mw 30.12.2004 20:23

Ja juz tez bez TC jak bez reki, pierwsza rzecza ktora robie po instalacji winowsa to wlasnie instalka TC, mam go legalnego inaczej nad czym bardzi boleje i jak tylko bede mial wolne pare zlotych to napewno go kupie. v.6.50 testuje juz dwa dni :piwo:

PIOTR34 30.12.2004 20:19

Cytat:

Napisany przez woitas
wychowałem się na norton commanderze, więc mam sentyment również do total commandera.
używam go przede wszystkich do ftp'a i kopiowania plików.
to jeden z najbardziej użytecznych programów stworzonych pod windows.
respect dla twórców.

Uważam tak samo ;) :piwo:

woitas 30.12.2004 19:53

wychowałem się na norton commanderze, więc mam sentyment również do total commandera.
używam go przede wszystkich do ftp'a i kopiowania plików.
to jeden z najbardziej użytecznych programów stworzonych pod windows.
respect dla twórców.

kizio 30.12.2004 19:28

a ja jakos nie lubie tego programu, umiem sobie bez niego doskonale radzic :)

Smartek 30.12.2004 19:19

Cytat:

Napisany przez pykson
ja podobnie jak Zetoxa, nie moge zyc bec WC/TC
jak siadam na kompa kumpla/znajomego, gdzie nie ma TC to wpierw instaluje TC a potem przechodze do wlasciwego celu mojej wizyty (czyli naprawy kompa/instalacji jakiegos progsu/gry)

bez TC windows to taki samochod bez deski rozdzielczej - niby mozna nim jechac ale niewiele wiadomo co sie z nim dzieje

racja ja tez bez WC nie moge zyc :haha:
wybaczcie, nie moglem :p
pozdro ;)

zYxMa 30.12.2004 19:14

Fajny jest, szybki, rzadnych dennych skórek :P Czase z niego korzystam, bardziej jednak do grzebania po FTPach :)

pykson 30.12.2004 17:23

ja podobnie jak Zetoxa, nie moge zyc bec WC/TC
jak siadam na kompa kumpla/znajomego, gdzie nie ma TC to wpierw instaluje TC a potem przechodze do wlasciwego celu mojej wizyty (czyli naprawy kompa/instalacji jakiegos progsu/gry)

Zetoxa 30.12.2004 17:13

... właśnie przede wszystkim TC służy jako explorer, skoro Bill chciał go kupić kilka lat temu tzn. że jego własny to niestrawna kaszanka :jezyk:

kodziu 30.12.2004 17:07

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A ja cały czas nie mogę się do tego typu programów przekonać...

U mnie to samo ;) Zupełnie nie jest mi potrzebny :> Ma kilka funkcji które czasem można użyć ale żeby z niego korzystać jako explorera dysku to nie dla mnie :nieee:

kiewas 30.12.2004 16:51

Total Commander wypasik jest :) Używam cały czas, i bardzo się cieszę że w końcu się pojawi jakaś nowa wersja :D Już ściągam tę betke :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:41.