![]() |
Cytat:
|
łatwiej mi wymienić do czego (jeszcze, bo kto wie) nie używam TC; nie smażę nim placków ziemniaczanych, no i nie koszę trawnika ||
|
u mnie ten program sluzy tylko do kopiowania z partycji na partycje lub z dysku na dysk wiekszej ilosci plikow.
To wlasnie wszystko do czego go uzywam. |
Cytat:
|
to istnieje windows bez total cmd? sa takie kompy na ktorych tego nie ma? eee, niemozliwe :D
|
Mój kolega tak samo - wszystko robi w TC. Co ciekawe, praktycznie dzięki temu przy obsłudze komputera nie używa myszy, no chyba, że pracuje w programach graficznych, czym czasami się zajmuje. Mi natomiast jakoś nigdy ten program nie był potrzebny - właściwie mam go zainstalowanego tylko do aktualizacji swoich stron internetowych. Ale wiem gdzie mam każdą rzecz trzymana na twardzielu, potrafie do niej dojść w kilka sekund i naprawdę żaden dodatkowy program, który mam mi to ułatwić nie jest mi potrzebny. Ale, może kiedyś :)
|
...ja nie potrafię posługiwać się komputerem bez TC, no nie potrafię. Całkiem niedawno dowiedziałem się od Ghislera, że jestem w pierwszej dwudziestce Polaków, którzy zakupili jeszcze wówczas Windows Commandera. To było w 1996 roku, wersja bodajże 3.0, strasznie był drogi jak dla mnie, ale nie żałuję :cool: 8 )
|
A ja cały czas nie mogę się do tego typu programów przekonać, chociaż przyznam, że zauważam coraz więcej ich zalet. Może ta wersja w końcu mnie przekona?
|
Jak zwykle Zetoxa przynosi wiesci ze swiata przydatnych programow :spoko:
|
Total Commander 6.50 nadchodzi
bawię się właśnie betą 10a, oto lista zmian w stosunku do wersji 6.03
Kod:
New in Total Commander 6.50:http://files.philka.ru/TotalCommander.exe |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:01. |