![]() |
Cytat:
Jestem tego samego zdania niech napisze na trzezwo!!!spokojnie co i jak mu lezy na sercu chyba mozna miec w ZYCU ciezkie dni .Sprawa sie napewno wyjasni niesmak pozostanie ale takie jest zycie i jednym wybrykiem nie mozna go przekreslac jako KOLEGI z forum. Mysle ze OFICJALNE przeprosiny i zwrot KASY zalatwia sprawe KOLEGI VIZZARD tym bardziej ze ida SWIETA a to czas wyjatkowy porozumienia i przebaczenia. PS. Wcale nie wybielam @TURBONI -zeby byla JASNOSC a i jeszcze takie moje odczucie ze temat TURBONI _ZLADIEJ -bardziej by sie zgadzalo OSZUST,WYLUDZIL bo jakos nie zakradl sie i nie wyjal tych 70 pln (np.spod talerzy) a ZLODEJ to boli ale moze tak ma BYC.(lub ja jestem w bledzie) |
VIZZARD!
Daj sobie spokój z organami... wiêcej nerwów bêdzie Ciê to kosztowa³o ni¿ to warte... niech Turboni zachleje siê, a¿ sra...czki dostanie za te 70 z³... |
Zamknijcie to ju¿.. Ta rozmowa nic i tak nie da wydaje mi siê ¿e wszystko ju¿ zosta³o powiedziane.
|
Poczytalem sobie caly watek, pierqwsza moja mysl - prowokacja.
Teraz zastanawiam sie czy czasem to byl dobry pomysl wrzucenia takiego tematu na forum, w sumie bedzie on jak pietno dla Turboniego, nie wiem czy sluszne ale uwazam ze nikt na takie pietno nie zasluguje... sprawa nie jest wyjasniona, ta sprawa jest zagadkowa dla mnie, kto tak naprawde zna sytuacje Turboniego? Kto wie co sie z nim dokladnie dzieje, przeciez nie mozna sugerowac czegos na podstawie kulku zdan jakie napisal Wam w GG, a tak swoja droga to co mial napisac? Przypuszczam ze nerwica rozrywa go od srodka od kiedy zobaczyl ten watek na forum... to prawie jak samosad, jeszcze tylko ukreccie pentelke i hejka... iscie jak w Ryjownictwie! Z drugiej strony kradziesz jaka by ona nie byla, nie mozna jej bronic, ale ja dalej nei wiem jak sie sprawa miala od poczatku... Skoro niektorzy recza za Turboniego, poznali go wczesniej i sie na nim nie zawiedli, nie skazujcie go na banicje! A temat kojarzy mi sie z tania sensacja... |
Cytat:
|
ZAMKN¡Æ !!!!ZAMKN¡Æ !!!!ZAMKN¡Æ !!!!ZAMKN¡Æ !!!!ZAMKN¡Æ !!!!ZAMKN¡Æ !!!!ZAMKN¡Æ !!!!ZAMKN¡Æ !!!!ZAMKN¡Æ !!!!ZAMKN¡Æ !!!!
Je¿eli bedzie potrzeba zainteresowana osoba zalozy temat o odpowiednim tytule ZAMKN¡Æ !!!!ZAMKN¡Æ !!!!ZAMKN¡Æ !!!!ZAMKN¡Æ !!!!ZAMKN¡Æ !!!!ZAMKN¡Æ !!!!ZAMKN¡Æ !!!!ZAMKN¡Æ !!!!ZAMKN¡Æ !!!!ZAMKN¡Æ !!!! |
K³óda. I niech nikt nie próbuje tego ponownie otwieraæ. Chyba, ¿e na pro¶bê Turboniego lub VIZZARDa.
Ja nie wypowiadam siê w tej sprawie. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:18. |