![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Heh, przykra sprawa. :smutny: Posypaly sie rowniez przykre slowa typu "zlodziej", a jak to juz ktos stwierdzil, moze Turboni to wszystko sensownie wyjasni i bedzie dobrze :idea:
|
@Wawelski
no wlasnie, moze Vizzard napisze ile mogl na tym zyskac, ze mu sie chcialo tak to dosyc skomplikowanie kupowac @Turboni no, chlopie, teraz musisz cos napisac, bo najwyzszy czas na wyjasnienia @all moze nie skazujmy jeszcze Turboniego, bo nalezy mu sie prawo do obrony poczatkowo mialem kilka spiec z Turbonim, ale po kilku wiadomosciach na prive i w sumie caloksztalcie jego dzialalnosci na forum, zaczalem go uwazac za rownego goscia zreszta jak mnie pamiec nie myli Turboni juz raz (a moze nawet kilka razy) proponowal swoja pomoc w zakupie czegos u siebie i przeslaniu innemu userowi, co odebralem jako chec bezinteresownej pomocy z drugiej strony jednak nie widze powodu, z jakiego Vizzard moglby swiadomie oczerniac innego, wiec ja jestem sklonny uwierzyc w jego wersje sam niedawno puscilem cos za pare dyszek innemu userowi tego forum, wcale nie jakiemus staremu bywalcowi, i nie zawiodlem sie, on zreszta tez i w sumie, kiedys myslalem ze wielu starym userom tego forum serio moznaby poslac nawet kilka stowek liczac na uczciwosc szkoda, ze jeden przypadek oszusta (?) tak latwo moze zmienic obraz pozostalych coz, bardzo nieprzyjemna sytuacja, jezeli jest prawdziwa |
a moze jest klaptomanem ;)
bo 70zl to jest nic wobec obciachu, straty szacunku etc |
Cytat:
Ale inna rzecz mnie zaciekawiła - jaki to rabacik (zwłaszcza przy naprawdę niskich cenach tego sklepu, w którym sam też kupuję) wchodził w grę? Naprawde uważałeś, że warto mieszać w sprawę pośrednika i zawracać komuś głowę dla 2PLN (albo coś koło tego)? Rozumiem, gdybyś zamiawiał za setki czy tysiące PLN i ktoś miałby Ci załatwić 10% zniżki - ale przy takich kwotach? Przyznaję, że gdybym ja mógł komuś załatwić te 2PLN czy 5PLN zniżki, to zwyczajnie nie chciałby mi się dupy ruszyć, bo to nie ma sensu. |
Cytat:
|
Poczekajmy, może Turboni to wszystko jakoś sensownie wyjaśni, bo jeżeli nie to szok ze stresem :O
|
UpS :niepow: a to sie narobilo - zniecierpilwoscia - czekamy na wyjasnienia
pozwanego.(@TURBONI).Powiem ze to nie powazne jak ktos sie podejmuje powinien sie wywiazac i niestety mogl sie liczyc z taka opinia na forum . (choc to kontak nie formalny poza forum) |
No kudre a juz odzyskiwałem powoli wiare w człowieka po tym jak zakupiłem pewną rzecz na alegro a gosciu razem z zamówionym towarem przesłał mi resztę bo za dużo przelałem na jego konto a tu taki zonk.
Pozdrawiam |
Mi Turboni miał jakiś czas temu (sam się zgłosił na PW, że wyśle) wysłać mi pewną płyte CDR z windows-em, to przesyłka po dziś dzień nie doszła :D :)
|
No po Turboni'm bym sie tego nie spodziewal. Ja tez zaufąłbym nie jednej osobie stąd. Ci którym bym zaufal wiedza o tym chyba.
|
Cytat:
|
hmmm .....
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:30. |