Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Turboni - złodziejem!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/turboni-zlodziejem-49982/)

zorg 20.03.2005 16:22

pomyslcie o jednym
Turboni oddaje te nieszczesne 70zl. ktore z roznych jemu znanych przyczyn przytrzymal.
i jak bedzie sie czul dalej na tym forum ??? bo ze bedzie tu zagladal daje sobie glowe uciac!!!

tak czy owak musi cos z tym fantem zrobic !

shuma02 20.03.2005 16:29

nie chodzi tu o kase... oczywiscie ze chodzi tu o kase. od kasy sie zaczelo, szkoda tylko ze na kasie sie nie skonczy. bo tak jak pisze Zorg, nawet jesli odda, to co dalej ??

wiem ze glownie chodzi tobie o to ze czujesz sie oszukany, ale przeciez jestes 70zeta w plecy... i to chyba tez lekko boli...

smolik 20.03.2005 16:32

Cytat:

Napisany przez shuma02
nie chodzi tu o kase... oczywiscie ze chodzi tu o kase. od kasy sie zaczelo, szkoda tylko ze na kasie sie nie skonczy. bo tak jak pisze Zorg, nawet jesli odda, to co dalej ??

[...]

Moim zdaniem to wszystko będzie zależało od tego jak to wyjaśni.

czechoj 20.03.2005 16:42

Teraz i tak bez względu czy odda te 70zł czy nie, to niesmak pozostaje. Od zawsze człowiek stawał przed jakimś dylematem i wybierał czasem źle czasem dobrze, ale zdecydowanie częściej liczył się z "bliźnim". Dzisiaj dylematy pozostały, wybory dokonujemy tak samo często ale ............. no właśnie bez zastanowienia działając tylko i wyłącznie we własnym różnie pojmowanym interesie. Kolega @Turboni w odczuciu wielu z naszej grupy stracił więcej niż zyskał. Szkoda że człowiek uczy się na błędach.

mgit 20.03.2005 16:44

Cytat:

Napisany przez bakupl
Wątpie, skoro okradł mgit'a oraz Vizzarda i pewnei nie tylko

Mnie nie okradł :) żadnej kasy mu nie dałem :P jedynie powiedział że wyśle płytke CDR z Windowsem a nie wysłał (bo coś mi się niechce wierzyć żeby przysyłka nie mogła dojść przez kilka miesięcy, jeżeli została wysłana)
Jedynie co ja mogę mu zażucić to że skłamał, i nic ponadto :P

adax 20.03.2005 17:23

@Turboni o d e z w i j się ! Nadszedł już czas aby sprawę wyjaśnić i zamknąc ten przykry temat. :ble

@VIZZARD miałeś dużo odwagi umieszczając ten topic bo jest to bardzo przykra sprawa dla Ciebie jak i dla nas wszystkich bo jakby nie patrzeć @Turboni jest naszym kolegą na tym forum.

Mily_ 20.03.2005 17:44

Turboni'ego ani widu ani słychu... czyżby przez ten przykry post odszedł z forum??

Mich@ł 20.03.2005 17:50

Cytat:

Napisany przez Mily_
Turboni'ego ani widu ani słychu... czyżby przez ten przykry post odszedł z forum??

Raczej to nie przez ten temat, bo powstał on dziś koło 9, a @Turboni ostatnio na forum logował się wczoraj o ok. 21...

Ale @Turboni czekamy... Wpadnij, wyjaśnij sprawę.... :\

andrzejj9 20.03.2005 18:04

Cytat:

Napisany przez Mily_

Turboniego ostatnio i tak niewiele było na forum, tak więc to, że jeszcze się tu nie wypowiedział nie musi od razu o niczym świadczyć. Ja też poczekam na dalsze wypowiedzi.

pawelblu 20.03.2005 18:24

Cytat:

Napisany przez VIZZARD

Z racji tego, że chciałem zrobić zakupy w sklepie cdrspeed.pl

...

Nareszcie ponaglany moją potrzebą oświadczył

Że dokonał zakupu gdzie indziej po równie atrakcyjnych cenach

No i tu tkwi caly problem :)

Trzeba bylo jednak kupic w cdrspeed.pl :D

PS. Na przyszlosc jezeli bedziesz chcial cos z cdrspeeda to napisz do mnie to poprowadze zamowienie od poczatku do konca osobiscie. Z jakims rabacikiem :)

PS2. Cala sytuacja to musi byc jakies nieporozumienie. Czesto z nim gadam na GG (ostatnio mniej ale tez dlatego ze ja nie mam czasu). Poza tym wiem ze turboni czesto pojawia sie u nas w firmie.

PS3. Nie taccie tak odrazu zaufania do ludzi, bo oprocz tego jak juz mowilem podejrzewam ze to jest jakies nieporozumienie, to jednak sporo osob ma kilka udanych transakcji poprzez forum. Ja naprzyklad dzieki uprzejmosci kowanskiego stalem sie posiadaczem Verbatimow Metal Azo x16 ktore przewegetowaly w jakims sklepie we wrocu :)

Air 20.03.2005 18:49

Bardzo łatwo jest rzucać oskarżenia, potem trudniej to odkręcić. Z Turbonim wiele razy gadałem na GG, teraz mniej z uwagi na jego pracę. Pomagał mi ze sprzętem, biosami i innymi takimi. Płyty również miał zamawiać dla mnie, ale w ostatniej chwili znalazłem lepszą okazję.

Prosiłbym, do chwili aż się odezwie i wytłumaczy zaistniałą sytuację, nie obrzucać go błotem.

ed hunter 20.03.2005 18:51

ale się rozkręciło! jeszcze chwila i trzeba będzie przykleić ten topic.

Urelu 20.03.2005 19:43

Cytat:

Napisany przez Air
Prosiłbym, do chwili aż się odezwie i wytłumaczy zaistniałą sytuację, nie obrzucać go błotem.

Mi się wydaje, że prawie nikt nie ma zamiaru mieszać go z błotem, każdy raczej ma dobre zdanie o nim i chce, żeby się odezwał i wyjaśnił.

andrzejj9 20.03.2005 19:54

Cytat:

Napisany przez Urelu
Mi się wydaje, że prawie nikt nie ma zamiaru mieszać go z błotem, każdy raczej ma dobre zdanie o nim i chce, żeby się odezwał i wyjaśnił.

Dokładnie

pawelblu 20.03.2005 20:04

Chociaz temat jest dosc jednoznaczny ...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:05.