![]() |
Dlatego przydalby sie znak zapytania na koncu tematu...
|
No, zgadzam sie z przedmowca, znak zapytania w temacie zmienil by troche, bo narazie to wyglada jakby to byl stwierdzony fakt ze Turboni jest zlodziejem, a to wszystko jest jeszcze niepewne i nie bede narazie nikogo ocenial dopuki nieuslysze jakis wyjasnien od naszego "oskarzonego" :idea:
|
Cytat:
To jest właśnie to ryzyko :O z jednym można a z innym nie...no ale wiecej nie powiem. |
znak zapytania dodany, ale...
...ja też miałem tą wątpliwą przyjemność współpracować z Turbonim, ale naszczęście nie wpłaciłem mu żadnej kasy, nie miałem najmniejszego zamiaru póki nie zobacze tego co miał mi załatwić, kręcił niesamowicie, a to dziewczyna miała wysłać ale zapomniała, że on nie może bo w gipsie jest czy w czymś tam, co chwila coś innego, po 2 tygodniach dałem sobie spokuj z proszeniem go jeszcze jakieś wątpliwości czy słusznie go okrzyknięto złodziejem? |
Chłopaki nie obrzucajcie go błotem odrazu :nie:
Ja jutro do niego zadzwonię i się zapytam o pare rzeczy... :D |
Czytając ten temat skojarzył mi się taki cytat z filmu ,,Chłopaki nie płaczą":
"Dawno temu też zaufałem pewnej kobiecie wtedy dałbym sobie rękę za nią uciąć i wiesz co? I bym teraz ****a nie miał ręki." |
Odpowiadając na wszystkie wasze wątpliwości - powiem tak
1. Dobrze, że znak zapytania pojawił się w temacie :taktak: Sam się nad tym zastanawiałem - jednak powstało bez - teraz jest z OK 2. Turboni miał okazje wielokrotnie wyjaśnić mi takie postępowanie Jednak tego nie zrobił :nie: Dlaczego? ??? 3. Do tej pory nie mogę uwierzyć w to co ma miejsce Ale kwota, którą mu przelałem - dotarła do niego 25.02.2005 Można być trochę zaganianym - ale nie uważacie Że ponad trzy tygodnie czasu - to już lekkie przegięcie :| 4. Przez ostatni tydzień Turboni pojawiał się na forum Ale nie napisał do mnie ani słowa pomimo wielokrotnych próśb 5. Nie chcę zamieszczać tu naszych prywatnych rozmów Ani treści wiadomości, które do niego słałem Z powodów oczywistych Kto chce - może mi wierzyć na słowo A kto nie chce - nie musi :nie: Powiem tylko, że nie mam powodów, żeby pisać nieprawdę :nieee: 6. Wielu pewnie będzie miało mi za złe taki temat i takie postawienie sprawy Ale to po prostu moje odczucia I poddałem to pod wasz osąd :czytaj: Może temat topicu trochę bulwersujący Ale taka wyłania się teza w świetle zaistniałych faktów 7. Jeżeli ktokolwiek ma możliwość skontaktowania się z nim I zapytania o całą tę sprawę - to wręcz nalegam :taktak: Ja napisałem mu w ostatniej wiadomości Że więcej mu się naprzykrzał nie będę - skoro nie odpowiada i ma mnie gdzieś :wsciekly: 8. Turboni Ostatnia aktywność: dzisiaj 20:33 ??? |
Jak Turboni przeczyta caly ten temat, o ile go jeszcze nie przeczytal to juz chyba sie nie odezwie na tym forum. Nie chcialbym byc teraz na jego miejscu. :blee:
|
Cytat:
|
@gfir, a probowales sie postawic [wyobrazic sobie] na miejscu VIZZARD'a? :|
pozdro ;) |
Cytat:
Jeśli ma troszkę godności i odwagi to wyjaśni sprawę i jak najszybciej odda kase lub płyty i nikt do nikogo nie będzie miał żalu...sprawa pójdzie w zapomnienie. Mam nadzieje, że nie jest tchórzem i marnym złodziejem żerujący na ludzkim zaufaniu. Turboni !!! ...te 70zł nie są warte tego!!! |
w naszym kraju panuje dziwne przekonanie, że porządny człowiek w sądach nie bywa
to błędne przekonanie i tyle komentarza w temacie |
VIZZARD to jakiś numer, bo naprawdę nie mogę w to wszystko uwierzyć?
|
Cytat:
|
Turboni ...Ostatnia aktywność: dzisiaj 22:25
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:23. |