![]() |
Może... ktoś wyludza od niego kase, albo okup czy coś...
|
Niezla akcja :wow:.
Troche to przykre, ale poczekajmy na to co ma do powiedzenia @Turboni, jezeli sie w ogole ma zamiar odezwac. |
wyjedziemy mu z banki? ;)
a swoja droga..... jest taka madrosc ludowa ze zdradzic Cie moze tylko przyjaciel.... smutne to i przykre, ale czekamy na Turboniego |
No nie no...@Turboni???
Taki spokojny chłopak a tu cos takiego :ysz: Przydałyby się jakies wyjasnienia z jego strony...ale fakt - ostatnio rzadko go widuje...nawet OGame zaniedbał :ysz: |
Kurczę, jestem zszokowany.Myślałem,że możemy ufać sobie wzajemnie.
@Turboni czekamy na odpowiedź |
Też jestem w szoku i przyznam rację @CIAPEK co do tej wypowiedzi "nawet przyjaciel WBIJE CI KOSĘ W PLECY dlatego licz tylko na siebie". Też się kiedyś przejechałem.
|
troche to przykre :(
mam nadziej,ze sprawa sie jakos wyjasni bo przywlaszczenie cudzego mienia jest jedna z gorszych rzeczy |
Cytat:
ja również ja myśle, że też tym bardziej, że kilku z Was widziałem na żywo :) a z niektórymi typami mam aktywny kontakt przez gadulca do dziś. Zainteresowani wiedzą o kim mowa ;) |
Ja też rozmawiałem z nim nie raz, wydawał się spoko gościu. Jak to można sobie zepsuć jednym taki głupim wybrykiem opinie. I jeszcze zrobił to gościowi z tego forum, na który tak bardzo uczestniczył. Ale poczekam na jego wypowiedź, jeśli taka będzie.
|
Pozostaje nam tylko czekać na odpowiedź zainteresowanego, o ile będzie.
|
Nie spodziewałem się tego po nim.. :|
Wiem, że na tym forum mógłbym zaufać pewnym osobą i nawet 500zl wpłacić na konto... |
To, że był wiele razy w tygodniu
Nawet nie pisząc postów - tylko oglądając Jestem w stanie sprawdzić w Profilu Użytkownika I był :tak!: I właśnie między innymi o tym napisałem :taktak: Co innego gdyby go nie było Przecież nie każdy musi być codziennie Różne sytuacje bywają - komuś może paść sprzęt Dostawca internetu zaniemoże Jakiś wyjazd, niechęć do netu, ..... Ale o to chodzi, że on na pewno bywa I któreś z wiadomości na pewno do niego dotarły Bo tak jak mówiłem - piałem na wszelkie możliwe sposoby Zresztą - wcześniej zwykłe GG wystarczało i mail A teraz mnie to już nawet nie obchodzi - czy był czy nie Dawno już w tej sprawie mógł odpowiedzieć w jakikolwiek sposób cokolwiek :czytaj: Może się wypowie na forum Bo do mnie nabrał nagle jakiejś dziwnej niechęci :| |
przykra sprawa ale nim zaczeniemy osadzac warto zeby druga strona tez sie wypowiedziala
|
moze... problemy prywatne/jakies inne dziwne sprawy, poczekajmy jakis tydzien na pewno sie odezwie :) - ja, zaufalem "wirtualnemu" kumplowi [kwota 650zl! - poza allegro i innymi serwisami aukcyjnymi..] i okazal sie super czlowiekiem ;-), po tej "akcji" staram sie postepowac tak jak on [np. z allegro jak cos sprzedaje] - super dobry kontakt, aby informowac czy juz sie paczuszke wyslalo, czy kasa doszla itd. - klient czuje sie o wiele lepiej :)
pozdro ;) |
Turboni był wczoraj na forum o godz. 21, ale forum jest tak ustwione, że mógł widzieć dzisiaj ten temat, a nadal pokazuje godz. 21, dopiero później pokaże o której był dzisiaj :taktak:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:29. |