Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Turboni - złodziejem!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/turboni-zlodziejem-49982/)

andy 20.03.2005 23:39

@thomascamel tylko ten post sie chyba nie pojawi :| Szkoda bo tez myslalem ze to wporzadku czlowiek. Czasami pozory myla...

polakT 20.03.2005 23:32

Cytat:

Napisany przez czero
Wg mnie to nie ma nad czym tutaj wiecej dyskutowac. Temat jest chyba wyczerpany.

popieram. Ludzie nad czym tak dyskutujecie. Jezeli cos to jedynym postem ktorego tu brakuje jest post "oskarzonego" ...

czero 20.03.2005 23:30

Wg mnie to nie ma nad czym tutaj wiecej dyskutowac. Temat jest chyba wyczerpany.

KarolluZ 20.03.2005 23:22

Przyznam, że jest to nieliczny topik jaki przeczytałem w całości [chodzi mi o topik posiadający dużą ilość postów]. I oto kilka moich spostrzerzeń. Gdzieś wyżej było wspomniane, że to jest prima aprilis. Jakby to był to TURBONI przecież nie miałby się czego obawiać i by tutaj rzucił jakieś wyjaśnienia. Jednak tego nie zrobił co świadczy, że jednak to jest poważna sprawa. Jednak poważnie musi być u niego jak już nie oddaje 70 zł. Otóż, gdy nie pracowałem [a pracuje od pół roku] to nawet takiej kasy bym nie odpuścił. Co prawda nie znaczy to że jak pracuje to bym odpuścił. W sumie w dzisiejszych czasach trzeba się liczyć z każdym groszem, a przecież nikt nie znajduje na ulicy 70 zł :|. Ale żeby zaraz robić takie cudawianki i nie odbierać telefonów, smsów, wiadomości gadu i w ogóle !? Mógłbym to porównać z tym, że po prostu nie ma on odwagi by powiedzieć jak jest naprawdę. Vizzard we wcześniejszym poście dobrze napisał, że Turboni mógł powiedzieć jak jest typu " Hej stary no była mi kasa potrzebna... wiesz jak jest...". Jednak tego nie zrobił... Wyraźnie w oczach grupki forumowiczów dużo stracił i wiadomo, że będziemy mieli do niego dystans. Jednak nie oznacza to, że nie moża na przykład tu się pokazywać... Ten screen z gg mnie rozwalił... Chwila chwila... to kto powinien być wkur***ny bardziej... Turboni czy Vizzard !? Co do zrzutki to nie ma sprawy :) Tyle mojego komentarza...

VIZZARD 20.03.2005 23:19

Jeżeli chodzi o ten pomysł

To cieszę się, że mogę na was liczyć

Ale ja to jakoś przeboleję i na tym się świat nie kończy :nie:

Powiem tak:

Jest taki temat Modernizacja serwera CDRinfo.pl :czytaj:

Jeżeli chcecie zrobić jakąś zrzutkę

To zbierzcie tę kasę i przeznaczcie na ten cel

I niech to będzie, że ode mnie :taktak:

Taki mały mój wkład w rozwój technologiczny serwisu :mruga:

:czar:

B@rtek 20.03.2005 23:19

Cytat:

Napisany przez bakupl
A... to w temacie mozna podmienic ? na ! ;)

Zostawmy tak jak jest!

andy 20.03.2005 23:19

No to sprawa sie chyba wyjasnila.

Smartek 20.03.2005 23:18

ten screen wgniotl mnie w ziemie... Turboni jednak zrobil to! ponad 4000 postow na forum, darzony szacunkiem i duza iloscia reputacji! nie.. to jakis "screenomontaz" :P
pozdro ;)

bakupl 20.03.2005 23:14

A... to w temacie mozna podmienic ? na ! ;)

bakupl 20.03.2005 23:09

Cytat:

Napisany przez adax
Ale jak sprzeda butelki to pewnie kasiurę odda. :blee: :niepow:

Albo wymieni na piwo.. Turboni, weź się w garść. Jestem z Toba... czemu tyle pijesz?

MacGyver 20.03.2005 23:09

Znacie mnie - wchodze w to :)

B@rtek 20.03.2005 23:09

Rozmawiałem z nim (Pawłem) i wiem jak sprawa wygląda :taktak:

Tylko nie chcę pisać tego na forum, bo może sobie nie życzyć :nie:

Z jednej strony go rozumiem po tym co mi powiedział, ale z drugiej to nieładnie postąpił :|

Ogólnie głupio wyszło :(

joujoujou 20.03.2005 23:07

Cytat:

Napisany przez ThanatoS
Hmm, zeby nie zachwiac wiary w nas forumowiczow, wnioskuje aby zrobic mala zrzutke dla Vizzarda.

@Vizzard podaj konto to przesle troche grosza. [...]

I ja się dorzucę! :piwo:

ThanatoS 20.03.2005 23:04

Hmm, zeby nie zachwiac wiary w nas forumowiczow, wnioskuje aby zrobic mala zrzutke dla Vizzarda.

@Vizzard podaj konto to przesle troche grosza. Dla Turboniego za to ze robi sobie jaja z nas forumowiczow i naciaga nasza ufnosc nalezy cie porzadny banan, ale z tym poczekamy.

joujoujou 20.03.2005 23:03

:O :wow: :O :wow: :O
No comments...
@VIZZARD, czy to już koniec tej interesującej pogawędki?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:35.