![]() |
@thomascamel tylko ten post sie chyba nie pojawi :| Szkoda bo tez myslalem ze to wporzadku czlowiek. Czasami pozory myla...
|
Cytat:
popieram. Ludzie nad czym tak dyskutujecie. Jezeli cos to jedynym postem ktorego tu brakuje jest post "oskarzonego" ... |
Wg mnie to nie ma nad czym tutaj wiecej dyskutowac. Temat jest chyba wyczerpany.
|
Przyznam, że jest to nieliczny topik jaki przeczytałem w całości [chodzi mi o topik posiadający dużą ilość postów]. I oto kilka moich spostrzerzeń. Gdzieś wyżej było wspomniane, że to jest prima aprilis. Jakby to był to TURBONI przecież nie miałby się czego obawiać i by tutaj rzucił jakieś wyjaśnienia. Jednak tego nie zrobił co świadczy, że jednak to jest poważna sprawa. Jednak poważnie musi być u niego jak już nie oddaje 70 zł. Otóż, gdy nie pracowałem [a pracuje od pół roku] to nawet takiej kasy bym nie odpuścił. Co prawda nie znaczy to że jak pracuje to bym odpuścił. W sumie w dzisiejszych czasach trzeba się liczyć z każdym groszem, a przecież nikt nie znajduje na ulicy 70 zł :|. Ale żeby zaraz robić takie cudawianki i nie odbierać telefonów, smsów, wiadomości gadu i w ogóle !? Mógłbym to porównać z tym, że po prostu nie ma on odwagi by powiedzieć jak jest naprawdę. Vizzard we wcześniejszym poście dobrze napisał, że Turboni mógł powiedzieć jak jest typu " Hej stary no była mi kasa potrzebna... wiesz jak jest...". Jednak tego nie zrobił... Wyraźnie w oczach grupki forumowiczów dużo stracił i wiadomo, że będziemy mieli do niego dystans. Jednak nie oznacza to, że nie moża na przykład tu się pokazywać... Ten screen z gg mnie rozwalił... Chwila chwila... to kto powinien być wkur***ny bardziej... Turboni czy Vizzard !? Co do zrzutki to nie ma sprawy :) Tyle mojego komentarza...
|
Jeżeli chodzi o ten pomysł
To cieszę się, że mogę na was liczyć Ale ja to jakoś przeboleję i na tym się świat nie kończy :nie: Powiem tak: Jest taki temat Modernizacja serwera CDRinfo.pl :czytaj: Jeżeli chcecie zrobić jakąś zrzutkę To zbierzcie tę kasę i przeznaczcie na ten cel I niech to będzie, że ode mnie :taktak: Taki mały mój wkład w rozwój technologiczny serwisu :mruga: :czar: |
Cytat:
|
No to sprawa sie chyba wyjasnila.
|
ten screen wgniotl mnie w ziemie... Turboni jednak zrobil to! ponad 4000 postow na forum, darzony szacunkiem i duza iloscia reputacji! nie.. to jakis "screenomontaz" :P
pozdro ;) |
A... to w temacie mozna podmienic ? na ! ;)
|
Cytat:
|
Znacie mnie - wchodze w to :)
|
Rozmawiałem z nim (Pawłem) i wiem jak sprawa wygląda :taktak:
Tylko nie chcę pisać tego na forum, bo może sobie nie życzyć :nie: Z jednej strony go rozumiem po tym co mi powiedział, ale z drugiej to nieładnie postąpił :| Ogólnie głupio wyszło :( |
Cytat:
|
Hmm, zeby nie zachwiac wiary w nas forumowiczow, wnioskuje aby zrobic mala zrzutke dla Vizzarda.
@Vizzard podaj konto to przesle troche grosza. Dla Turboniego za to ze robi sobie jaja z nas forumowiczow i naciaga nasza ufnosc nalezy cie porzadny banan, ale z tym poczekamy. |
:O :wow: :O :wow: :O
No comments... @VIZZARD, czy to już koniec tej interesującej pogawędki? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:35. |