![]() |
Cytat:
Cwaniak jeden za 70 zł. Coś nie pasuje to zapraszam do rozwiązania problemu. :klotnia: @MacGyver - sory, ale dla mnie temat nie jest zamknięty, inni też by chcieli się pewnie wypowiedzieć. Wyloozuj z tymi kłódkami trochę. :\ |
Zamykam (bo juz naprawde niema nad czym debatowac)... :ysz:
[ide spac :spie: ] |
Nie pisałem nic bo chciałem zobaczyc co napisze Turboni.
Ale widze ze za niego inni pisza wstawiajac screeny okna gg. Potem wszyscy sie dziwia ze ludzie boja sie kupowac na allegro, bo przeciez malo jest nieuczyciwych ludzi, a tutaj idealny przykład. Niby kazdy z nim rozmawial, on z nami tez, sluzyl rada czasami, ale plan wymyslil wyludzenia. Dziwne zachowanie naprawde dziwne. Gestem normalnosci byloby tez przyznac sie publicznie do tego a nie jeszcze pisac "...tym nieudacznikom z forum że..." - tacy nieudacznicy to po co sie rejestrowal zeby z nieudacznikami przebywac. Jednego nabierze ale juz nie nastepnych. Vizzard jest niestety tym oszukanym no i oczywiscie stary, kondolencje za to ... Pozdrawiam ehhh co sie dzieje na tym swiecie |
Cytat:
|
:gerda: :banan: ??
|
@woitas nie tylko Ciebie. Teraz to napewno sie temat wyczerpal...
|
|
Ilość załączników: 1
róźne rzeczy widziałem w życiu, ale tym to mnie zagiął totalnie... :szczena:
|
No moze ja sie wypowiem :)
Wiec tak :D z tego co widze to nie ciekawie ale ja jakos miedzy @turbonim przesylalem sobie paczki nie bylo zadnych problemow a takze jest z niego super gosc jak i z ciebie @vizzard ale to juz jest wasza prywtana sprawa. Turboni nic nie napisal na swoja obrone bo wystarczy popatrzec na topik i jego tytul dosyc agresywny mysle ze moze chlopak ma duzo na glowie i naprawde czas mu nie dopisuje moze wyjasnijcie to spokojnie ja pogadam z @turbonim co jest grane moze da sie to jakos rozwiazac i odkrecic . Ale teraz co do gg bez kometarza ostro pojechal :( |
:wow:
No to pokazał swoje prawdziwe oblicze. |
Cytat:
Już nie mam więcej pytań... :ysz: :bicz: |
Ilość załączników: 1
thomascamel!
Ty chyba też jesteś użytkownikiem forum To znaczy "nieudacznikiem" z forum, prawda? Więc ta informacja jest też i dla ciebie :czytaj: |
Cytat:
chyba najlepszym wyjsciem w tej sytuacji jest pojsc na :piwo: i o wszytstkim zapomniec.... Cytat:
i task trzeba zrobic bo ktos znow powie czego nie nalezy.. |
screen sprzed 3min
http://img26.exs.cx/img26/9915/images1ra.jpg |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:20. |