![]() |
Trzy stopnie mniej i byłaby tragedia
|
Było 12, ale już nie będzie, za to będzie co wspominać.
|
Cytat:
|
Są. Już mnie wqrwiają k***a
|
Cytat:
|
W ciągu ostatnich paru dni idzie się roztopić. Nie wiem, czy rzeczywiście chodzi o rekordowe temperatury czy po prostu się starzeję, ale w ciągu dnia między 10 a 15-16 przebywanie na zewnątrz to mordęga. Zwłaszcza w zabetonowanym mieście gdzie wszystko jeszcze paruje od podłoża.
W przyszłym roku biorę urlop albo w okolicy kwietnia/maja albo dopiero we wrześniu. Co mi po wolnym, skoro połowe dnia trzeba siedzieć pod dachem żeby jakoś przeżyć :P |
Dziś i jutro czas na wietrzenie chałupy, bo potem powrót gorąca. Może już nie tak, ale pójdzie z powrotem w górę.
|
Kiedy powrót gorąca? Może w sierpniu coś będzie...? :D
|
A wczoraj miałem na powrót 32, ale chyba ogólnie będzie jakiś czas poniżej 3 dych.
|
U mnie dzisiaj było 32. W najbliższych dniach z upałami ma już być spokój, no to dla odmiany szykują się ulewne deszcze :sciana:
|
W nocy przekropiło, po południu też trochę, w sumie niewiele, ale odświeżyło powietrze i było znośnie. Nie zanosi się na nic gwałtownego. Ponoć tam, bliżej ciebie, ma być ostrzej.
|
Jakiż piękny dzień. Pełne chmury, drobniutka rzadka siąpawka i temp 17 stopni :jupi_pet:
|
U mnie od 14 ciągły opad , ale taki fajny :)
|
Przez kilka dni, no może trzy doby było gorąco, a teraz piździ. :taktak: Wczoraj widziałem, jak ludziska w czapkach chodzili. Laaato, lato wszędzie oszalało moje... itd. ;p
|
U mnie ma się właśnie lato zacząć. Jutro. I potrwa do niedzieli. :szczerb:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:40. |