![]() |
U mnie to samo. Niemal 30 w cieniu, zero wiatru. Nie wiem, czy to lepiej niż u Ciebie czy gorzej, ale znów nie zapowiadają burz. Z jednej pewnie lepiej, jeśli mówimy o tych gwałtownych, z drugiej taka zwykła, z deszczem i ochłodzeniem byłaby mile widziana, a zamiast tego będzie kolejna noc z temperaturą powyżej 21 stopni :sciana:
|
Polecam klimę w chałupie, jakby mnie tknęło, zamontowałem w kwietniu bez kolejki. Dziś w Krakówku terminy na listopad :D
|
13 stopni w południe. Upał jak cholera. :sciana:
|
A u mnie 34,1 :sciana:
:piwko2: z lodówki |
Ostatnio w Krakowie było po 28 stopni, ale taki zaduch, że bardziej odczuwałem ten gorąc niż jak było 30+
|
Dzisiaj dowaliło (a już przestało) i jest ulgowo
ale ciężko będzie jutro, bo ma być słonecznie |
Zastanawiam się czy zainstalować sobie klimatyzację w mieszkaniu w tym roku czy w następnym w okolicach kwietnia.
Realistycznie, to takie upały powinny się utrzymać jeszcze max. miesiąc (mam nadzieję, że krócej), a w zimie to raczej będę z kaloryfera korzystał zamiast klimy. |
Czekam na te strasznie straszne upały, na szczęście choć są całkiem całkiem, to tropikalne noce na razie nie przyszły, więc można się i wyspać w miarę i dom schłodzić w nocy choć trochę. Ale na horyzoncie ani widu ani słychu żeby w dzień miało odpuszczać...
|
Trzydziestki jeszcze trochę pobędą z nami.
ale nocami będzie odpuszczać. |
25 stopni dziś było. W sumie. 11 w nocy, 14 w dzień.
|
Ja dziś zrobiłem ponad 400km, non stop 32-33 stopnie i pełne słońce. Mam dość, elektrolituję się :piwko2:
|
9 i pół. I mgła.
|
Wybiła 12 i właśnie dobiło do 30. Obiecywali w Pl drugą Irlandię i co? I dupa, w Irl chłodno, a tu praży :haha:
|
10 i mgła się powoli rozwiewa.
|
Dzisiaj odpuściło, a przynajmniej tak się zanosi. Jest i ma być 20.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:34. |