![]() |
To tak jak u mnie, moje 40,1 nie wiem czy to był max - tyle widziałem przed 15. Teraz jest 35,6 k***a
|
Mamy nowy rekord Polski, 40,5 Słubice, 40,3 Toruń.
|
Mam takiego, co stoi naprzeciwko i daje prosto w ryja, ale to wszystko za mało. W chacie 26 :sciana:
|
40 w cieniu. Ma ktoś Was wentylator podsufitowy?
|
Jak można żyć w takim dziwnym kraju :rotfl:
|
15 i pizga. :|
|
Dziś pyknie całoroczny.
U mnie na razie upalnie ale bez ekstremów, 33,9 stopnia. |
mamy od wczoraj polski rekord ciepła w czerwcu, 39° Słubice.
|
W tej chwili u mnie na termometrze 39 stopni więc zimną :pepsi: do gardełka wlewam :spoko:
|
Dziś widziałem 37 k***a Jutro nie będzie lepiej. Mówią, że byle do wtorku.
|
Ja tam w blokowisku na parterze , bez klimy od wschodniej strony w pokojach średnio 21-22 stopnie.
|
Ilość załączników: 1
|
U mnie można nawet powiedzieć, że jeszcze jest miło - 27. Ale mapy widzę, układy ciśnienia też widzę, słowem czarno to widzę :P
|
Goronc jest wszędzie, może w mieście w upały capi asfaltem. U mnie też powietrze stoi i jest patelnia.
A w ogóle upały to zło! k***a Na szczęście półki w drzwiach w lodówce pełne. |
Chyba czas odświeżyć temat :>
W piątek ma być 35 stopni na południu, będzie ciekawie. Na szczęście w domu są dwie lodówki także jest gdzie chować chmielowy trunek :piwo: Gorsza wiadomość jest taka że na wakacje mam zamiar jechać swoim gruzem, który nie jest wyposażony w klimatyzację :haha: Choć po prawdzie zaczynam mieć dosyć miasta w lecie - nie dość że gorąc jak cholera to jeszcze powietrze stoi bo nie ma przewiewu. Jak tak dalej pójdzie to urlopy będę brał we wrześniu, względnie październiku. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:29. |