![]() |
Cytat:
A tymczasem do Wrocławia przyszła burza i temperatura spadła do.. uwaga uwaga.. 24 stopni! Idę na dwór, może trochę odżyje :) |
Cytat:
umieram..... ide pod ziiiiiimny prysznic.... ps. kurde ile tej wody bylo pod skora ;) pss. nie wiem czemu ludzie patrzyli na nas jak na *****i :/ |
Cytat:
może przyjdzie do mnie ehhh :) |
ufff własnie wróciłem do domu z roboty (układanie kostki brukowej na 36 stopniowym goracu, na słońcu zapewne jeszcze wiecej) normalnie sama przyjemnosc :D
dobrze ze zraszacz ludzie maja do trawy :) |
:help: ja chyba umieram z tego goraca:(
lubie jak jest cieplo i swieci sloneczko, ale bez przesady nie az tak. poprosze delikatny wiaterek i czasem kilka kropli deszczyku.:help: |
zyjecie ? u mnie na chacie jest 30,8*C
aaaAAAAAAA ! |
U mnie w pokoju 28.4*C + monitor grzeje + powietrze stoi. I co ja mam pocz***261;***263; :( Na szcz***281;***347;cie pij***281; zimne kakao :)
|
Cytat:
|
W południe w za oknem w cieniu było 33 stopnie. U mnie w pokoju (poddasze) 32 stopnie ale jakoś daje rade i całkiem dobrze mi się pracuje :D
|
A u mnie w pokoju tylko 24-25 stopni :D :)
|
***243;sma wieczorem i 30 stopni na zewn***261;trz :wow: idzie burza, ale jak ominie to mo***380;na zapomnie***263; o spaniu...
|
Koło mnie też się zbierała burza, ale oczywiście przeszła obok jak to nad Koninem :|
|
|
(( moją okolice burze omiją już od czwartku (( w nocy spać nie idzie do wszystkiego sie kleje:'(
|
Ja przytarga***322;am z piwnicy wentylator, teraz siedze przed kompem, wentylator wieje prosto na mnie, na najwy***380;szych obrotach, jest troch***281; lepiej, ale co z tego, jak i tak ***380;ar jest w domu, nie mam termometra niestety, nie mog***281; zmierzy***263; temperatury panuj***261;cej u mnie w domu, ale moze to i dobrze, bo jak zobaczy***322;abym jakie***347; 30 stopni, to poczu***322;abym si***281; jeszcze gorzej
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:31. |