![]() |
A dla mnie już dzisiaj było bardzo przyjemnie. Nie wiem, ile, bo cały dzień byłem poza domem, ale na oko tak ze 23-25. I to jest znośna i przyjemna temperatura. Dla mnie może tak być zawsze :)
|
A z zimą to co??
Ja lubie lato, a zwłaszcza te okresty, w których temp. jest 20-30 i oczywiście zime. Najlepsza zima jest wtedy jak jest dużo śniegu, decha i jazda całymi dniami. Nie nawidze okresów przjściowych, jesieni i wiosny. Ostatnio też nie lubie zbytnich upałów, bo jak byłem na odkrytym basenie ostatno (we wtorek) sie tak spaliłe, że hej, na cegiełke:D Mogłem nie leżeć tych 2h w pełnym słońcu, czyli 11-13 :D |
Cytat:
|
jutro na ***347;l***261;sku b***281;dzie la***322;o, ***380;e a***380; przykro :D
a wracaj***261;c do tematu, najlepszym sposobem na och***322;od***281; jest wystawienie go***322;ego ty***322;ka przez okno samochodu p***281;dz***261;cego 100km/h :hahaha: |
Cytat:
|
Cytat:
;p |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
I dzisiaj u mnie już nie było tak ciepło jak wczoraj, troche dziwna ta pogoda, (szaro, buro i ponuro) :ysz:
|
ja akurat sie ciesze ze taka pogoda bo w pracy jestem
|
pogoda GIT - leje, na zewnatrz w bluzie mozna chodzic - tego mi by***322;o trza mia***322;em do***347;***263; obecnej sytuacji pogodowej ||
aktualnie moze nawet snieg padac :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:38. |