![]() |
Niech to!
Urwalo poprzedni post.. i nie napisalem jak chcialem - to przez te upaly ;-). Chodzilo mi o to, ze w basenie woda o temp. 25-27*C nie wystarcza juz do ochlodzenia sie. Teraz leje sie woda ze studni glebinowej przez weza ogrodniczego, juz tej jej lodowatosci nie czuc :-D. Andrzej, pociesze Cie! Sierpien ma byc cieplejszy niz Lipiec :-o, nie wiem jak. |
Minister sierpien zastapi ministra lipca. Czy o taka przenosnie ci chodzilo?
Niedlugo beda do nas przyjzezdzac egipcjanie bo u nich bedzie za zimno, a wielblady wypra sarny :P |
Cytat:
Wrociłeś z właściwego klimatu. Pogadamy za tydzień..... ....albo posapiemy.:D |
Cytat:
nie należę do żadnej partii!!! |
Cytat:
Rewolucja przegrzanych moherów... Zakaz używania urządzeń niezgodnych z naturą wejdzie w życie w dniach najbliższych na mocy ustawy..... Tak nam dopomóż... Cytat:
|
rycho pijesz co***347; ostatnio ? :D
ostatnio takiego filozoficznego kopa dosta***322;e***347;, ***380;e ooo :D wi***281;c chce wiedzie***263; co tak dzia***322;a :D |
Cytat:
|
Cytat:
trzymaj się dzielnie, welcome to the desert of the real ! PS "żubr powstaje z jęczmienia" :rotfl: echh te reklamy :rotfl: Cytat:
|
kto wymy***347;li***322; wentylator? Wentylatorniew? chwa***322;a mu za to
|
Cytat:
|
oj dzisiaj to b***281;dzie masakra :\
ju***380; ci***281;***380;ko wyrobi***263;....przyszykowa***322;em sobi***281; robot***281; w kanciapie bez okna i jestem mokry. |
Cytat:
|
Ostatnio czesto kupuje Angore.
W ostatnim numerze, tj. dzisiejszym co chwile wspominaja o zmianie klimatu. Nie bedzie ciekawie za kilka lat i co raz glosniej o tym. Z tego co pamietam z dzisiejszych artykulow to za kilka lat moze w ogole nie byc mroznych zim, a lata maja byc bardzo upalne i niewiarygodnie suche. I ciekawostka z angorki - za okolo 100 lat Antarktyda bedzie cala zielona :-D. |
Cytat:
Bo jeśli to pierwsze to gdańsk bedzie mozna zwiedzać nurkując a jśli to drugie to biegun się przesunie na jakieś państwo... |
Cytat:
A o zmianach klimatu było już tyle różnych wersji, że lepiej wybrać sobie najbardziej nam odpowiadającą i w nią wierzyć. Przynajmniej będzie na co czekać ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:20. |