![]() |
Cytat:
a ja jutro bede pomykal po wroclawiu i w ten upal szukal wydzialow Uniwersytetu Wroclawskiego... nie wiem jak ja to przezyje??? ??? ??? :ysz: :ysz: |
nawet w Irlandii zrobiło się gorąco i duszno. dzisiaj było 27 stopni. a od jutra wieczorem polskie piekło ;)
|
Cytat:
Ale zdecydowałem - siedzę dzisiaj tyle, ile będę mógł w domu i przy wiatraku piszę pracę magisterską. Może w ten sposób jakoś się ten dzień przetrwa. Gorzej tylko z kolejnymi, bo na ochłodzenie się jeszcze nie zanosi.. |
Poki spedzam czas na dzialce nie jest zle.
W domku jest naprawde zimnawo, a na dwor wychodze rano i wieczorem pograc w kosza.. i jakos da sie zyc. W przeciagu ostatnich 3 tygodni chlodniej bylo moze przez 4-5 dni, tak to same upaly, podczas ktorych na dworze nie idzie wysiedziec :-/. Mam tylko nadzieje, ze temperatury >30*C mina w sierpniu? Nie wyobrazam sobie zycia w bloku przy takich upalach. |
Cytat:
Ja dopiero od poniedziałku będę miał tą przyjemność :P |
Cytat:
A w mieszkaniach przy dachu naprawdę tyle się trafia.. Ale serio to też mam nadzieję, że sierpień będzie normalniejszy. Tak koło 24-26 to naprawdę i przyjemnie jest i żyć się da. |
w pokoju z telewizorem mam tyle ile chcę :D
chyba zacznę więcej telewizji oglądać :mruga: |
C3PO ? czy '''ar tu nie tu''' ?
|
Cytat:
Ty wiesz co ja sądzę o burżujach. edit: Żartowałem... Ja też mam tyle ilę chcę w zakresie >28.:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Nad ranem w najchlodniejszym miejscu mieszkania. |
W***322;a***347;nie spojrza***322;em na progno***281; pogody na najbli***380;sze kilkana***347;cie dni i.. wpad***322;em w depresj***281;..
Id***281; si***281; utopi***263;.. przynajmniej jak znajd***281; jakie***347; ***378;r***243;d***322;o ch***322;odnej wody... |
Cytat:
Jak nas nie wykończy słońce w lecie to głód w najbliższym czasie.:'( |
przywioz***322;em z dzia***322;ki wiatraczek i dmucha pod sto***322;em na moje nogi (dobrze, ***380;e umy***322;em :szczerb:)
da si***281; wytrzyma***263;, g***243;rn***261; cz***281;***347;***263; cielska sch***322;odzi***322;em lodowatym Ciechanem :D |
Cytat:
... Sadzawka w ogródku przypomina gnojówkę.. aż tak zdesperowany jeszcze nie jestem.. jeszcze.. |
uffff a ja jutro na tydzien do Rewala z dziewczyna :D tam to mozna znosic upaly lepiej :)
|
u mnie pracuja dwa wiatraki dzien i noc, w domu mam 30 stopni, pije zimne piwo... i uzywam tylko laptopa, bo stacjonany sie gotuje... znaczy jajka mozna na nim ugotowac, kielbase i tp, :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:07. |