![]() |
Chyba nie ma sposobu, każdy dzień będzie walką na temperaturę [emoji3]
|
Cytat:
https://kadry.infor.pl/bhp/bezpiecze...scu-pracy.html |
Wiem, że są przepisy. Ale co z taką poradzisz jak jej ciągle jest zimno, ubrać się nie chce, bo przecież lato to swetra nie będzie zakładać, a jak okno uchylisz to krzyk, że przeciąg, klima to zło itd itd
|
Cytat:
Pilot przy monitorze - kto ma pilota od klimy ten ma władzę :D |
W sytuacji wyżej wskazanej doszłoby do rękoczynów. Najgorsze jest to, że z racji przeszklonej ściany od południa problem jest zawsze jak tylko świeci słońce, nawet zimą. Kobita jest uparta i tyle. Choć twierdzi na odwrót.
|
Otruj ją. ||
|
Cytat:
|
I na pilota jest sposob niestety. Pilota nie ma, jest sterownik na ścianie. Moja sytuacja jest beznadziejna. Ale przynajmniej teraz, jestem sobie w domu, okno otwarte, na zewnątrz 20 st. a ja sobie leżę w samych gaciach. W porównaniu do tego co mam w robocie, gdzie ganiam w długich spodniach i koszuli, to będzie gruba różnica.
|
Chyba problem z problemem się skończył. Do następnego roku.
|
Nie u mnie w pracy. Jak słonko zaświeci to do 30st. nawet przy mrozach dobije.
|
Zmień pracę i weź kredyt. :jezyk:
|
23 na plusie :szok:
|
Najwyższa temperatura dnia wczorajszego to 22.4, jakoś tak po południu. Od tego czasu leci na łeb, na szyję. Najwyższa temperatura dzisiaj była krótko po północy i wynosiła 15 stopni z groszami. W tej chwili jest ledwo 11 i dalej idzie w dół. Jako bonus zapowiadają jakieś silne wichury i poziomy deszcz.
|
U mnie 20,5 ale jak posiedzisz trochę na słońcu, to nogawki parzą :wow:
|
no, dziś założyłem sandały i bermudy (+21°C)
i po raz pierwszy wyszedłem na pole bez kul :spoko: ale po schodach jeszcze boli kolano. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:48. |