![]() |
:spoko:Po nocnej kaszubskiej ulewie pojechaliśmy nad Bałtyk.
Całe 18 stopni plus wiatr. Po krakowskich upałach to jak pobyt w innej galaktyce :spoko: psina goni fale, ludzie spacerują w kurtkach. Na obiad placki ziemniaczane w sosie kurkowym :taktak: |
Moje klimaty , a gdzie jestes ?
|
Łęczyce koło Lęborka.
|
Ooo... to calkiem nie daleko od slupska i ustki itd.. , jak masz auto zajedz do smołdzina tam jest park i jak lubisz chodzic po wydmach jest szlak 7km albo wieza widkowa fajne klimaty i nie jest ciasno, jest i jezioro ;)
|
super, za pare dni moze tez dzieciaki zabiore
a na razie spozywanie duuuuzych ilosci plynow roznorakich :szczerb: pozwala na prawidlowe funkcjonowanie habitacie |
Dzisiejszy dzień, to ulga dla ciała i duszy, oprócz dwóch godzin ostrego słońca, to cały dzień kropi, pada, leje, albo chmury, lekko ponad 20 stopni, kilka godzin spałem w przyczepie jak zabity, co jest niewykonalne w pełnym słońcu.
|
Spoko, ma być pod 40 st. Zaburzy się kierunek przeplywu ciepła naszych organizmach. Będziemy wreszcie brać ;)
|
Nie wiem gdzie to 40 stopni ma być, ale nie u mnie, jutro zapowiada się umiarkowane ciepło, ale sucho, będzie prysznic z butelek po mineralce i pragnie jasnych szortów, które smołą z walca uje...bałem, mam trochę izopropanolu i płyn do mycia naczyń, będą jak nowe.
|
Jesteś optymistą, skoro chcesz asfalt z dodatkami wywabić z jasnych spodni :>
|
E tam, zaraz to zrobię. [emoji3]
|
Może to nie smoła z walca lol2
|
Smoła, bez namaczania średnio zeszła, ale to robocze spodenki, w długich praniach zejdzie.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a157fb8c01.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7697ed5f4a.jpg
|
To mi nie wygląda na smołę...
|
To jest taka mazia, która jest w ancfalcie, walce są tym uswinione, chociaż cały czas się na nie woda leje, żeby się nie przykleiły.
|
W chałupie wentylator, a na dworze nie ma rady.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:54. |