![]() |
Cytat:
update 14:53 po deszczu, grzmi jeszcze tylko |
Cytat:
|
A u mnie sucho strasznie i parno. :( Jedyna nadzieja w tych chmurkach wiszących nad miastem, ale znając moje szczęście zaraz sobie pójdą i tyle będzie z tego..
|
a umnie tylko bardzo duzo slonca, zero deszczu i nie za bardzo jest czym oddychac
|
jea! kropi :D mo***380;e co***347; z tego b***281;dzie... bo jak narazie to tylko muchy mi do pokoju zacz***281;***322;y wlatywa***263; :|
oo i jeszcze ma***322;y bonus zagrzmia***322;o :D |
hmm... mo***380;na synoptyk***243;w poda***263; do s***261;du o straty moralne..?
|
chyba jednak coś popada :)
chmury coraz większe się pojawiają i zerwał się wiatr. Nawet gdyby deszczu nie było, to wiatr daje fajne ochłodzenie :D aż otworzę piwo z tej okazji ;) |
Gdzie te 28 stopni, gdzie..??
W***322;a***347;nie jest 32,5 i co gorsza - ro***347;nie! (jeszcze 2 godziny temu by***322;o 30).. To ju***380; naprawd***281; cuda si***281; dziej***261;.. Ja tylko mam nadziej***281;, ***380;e to jest zapowied***378; porz***261;dnej burzy ( i jeszcze porz***261;dniejszego och***322;odzenia).. |
Po 30 minutowym spacerze w centrum miasta i dotaciu do domu dosłownie pot leciał ze mnie strużkami... :sciana: może jakieś ochłodzenie???
|
Cytat:
|
Cytat:
Czyzbym spedzal wakacje na tak duzym zadupiu, ze tu deszcz nie dociera? xD Pojecia nie mam, ale dzisiaj zrobilo sie znosnie dopiero jak zaszlo slonce czyli po 19.00 i wtedy wyszedlem na dwor posiedziec :-). W poludnie i po poludniu dzien wyglada tak, ze wybiegam na dwor, wpadam do basenu, wychodze (zaczyna sie robic zimniutko), czekam az mnie troche osuszy i wracam do domu - jest znosnie przez kolejne 20 min. - przy czym czynnosc mozna powtarzac wiele razy :-D. Inny problem, ze pompa przy basenie przestala dzialac.. Na jesien i tak planowalismy kupic nowy (i wiekszy) basen (po sezonie sa nawet o polowe tansze), ale do konca urlopu rodzicow zostalo lekko ponad 2 tygodnie i nie wyobrazam sobie jak bedzie wygladala woda bez filtrowania i to jeszcze przy takiej temperaturze :-/. A rozpuszczany chlor musi tez cos mieszac.. |
jutro ma padac....:D
|
Witam !
W Poznaniu ma popadać w nocy - a co bardziej niepokojące - ma być ponoć gwałtowna burza z porywistym wiatrem ... Jak na razie tylko troszkę wieje - i nadal gorąco :( - zobaczymy do której będę mógł siedzieć przy kompie ;) Więc wszystkim :piwo: I pozdrawiam ro29 |
U mnie ~80km od Poznania by***322;a niby burza b***322;yska***322;o si***281; mocno a efekty d***378;wi***281;kowe by***322;y bardzo marne, spad***322;o mo***380;e z 700ml/m2 i duchota jest nieziemska, spa***322;em mo***380;e z 45min... tragedia :|
|
no i byla burza w Pyrlandii
pierwszy raz od niepamietam kiedy nosze koszulke w domu ^_^ niedawno nawet szukalismy z Zona klimatyzatorow do domu, ale ceny dosc skutecznie nas odstraszyly a tu dzis niespodzianka - na razie mamy wiosne :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:06. |