![]() |
Pada. Na szczęście bo dzisiaj byłem cały dzien na słońcu i dogrzewało strasznie.
Ale i tak wole lato od zimy :P |
Dareku znów się pojawił :jupi: :drinking:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale napić się napiję toast2 |
Cytat:
:party: |
Upały?????
Umiarkowanie chłodno (czasem cieplej) i wilgotno - tak można w trzech słowach streścić pogodę w najbliższym tygodniu (i nie chodzi mi tylko o Dolny Śląsk)... Niestety po trzech miesiącach sielanki pogodowej (kwiecień, maj, pierwsza połowa czerwca) wróciliśmy znowu do standardów polskich. Obecnie nie da się plażować, woda w morzu bałtyckim tradycyjnie lodowata, Mazury są zimne i deszczowe, a w góry też strach wychodzić, bo burze, wiatry mżawka. Typowa polska beznadzieja. Jakoś nie widać zupełnie tego lata na półmetku wakacji. Prognozy obiecywały, panie pogodynki się starały, miały być mordercze upały, a tu upałów wcale nie ma, za to chłodna i mokra jesień od jutra... |
sierpień ma być ładny, bo jadę na Kaszuby :spoko:
w lipcu może sobie spokojnie lać. |
Jedź. :taktak:
Posadź kilka drzewek, bo wichura w ubiegłym roku skosiła mnóstwo. :smutny: |
żebyś wiedział, poszukam gdzie sadzą i się przyłączę :taktak:
|
Cytat:
|
Przyjechałem do Sulęczyna 14 sierpnia, widok był przerażający :(
prąd u gospodarzy był po kilku dniach. Wpadnę tam w tym roku, zobaczę co słychać. |
Mój domek w Sulęczynie przetrwał. Ale już nie jest w lesie.
|
leje ... znów rower się wymyję :D
|
Kto się wymyję? :blink:
Cisza przed laniem, nawet przejaśnienia są, ale to zmyłka, zaraz się zacznie. :taktak: |
Cytat:
We Wrocławiu przechodzą intensywne opady i tak ma być do końca dnia z przerwami. W ciągu 72 godzin może u mnie napadać nawet 80 mm. A temperatura dziś max 18 stopni. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:06. |