![]() |
Monia Ci na półtorej starczyła? To nie dobrze raczej. :nie:
|
a może wolała hydrant?
|
Czy tylko na mnie te upały nie działają tak źle? Dzisiaj szliśmy z Monią po mieście i Ona po pół godzinie opróżniła butelkę mineralnej a mi na półtorej ona starczyła...
|
i ch... popłynęliśmy, drzewa połamane, na szczęście obyło się bez większych strat w dobytku ...
jak walnęło deszczem z gradem to w ciągu 30 minut miałem 20cm wody w garażu a na ulicy było kolejnych 30cm ... no cóż trzeba w pompę wreszcie zainwestować nową, bo stara nawet nie zadziałała ... |
Jestem przerażony prognozą pogody na jutro.
W ogóle nie przeszkadzają mi burze, lubię burze, ale te upały :sciana: |
Cytat:
Ona ma tam tylko dwie pory roku, gorące lato i mroźną zimę, przejście trwa 3 dni. :D Już wiem po co mi ta zimna woda w lodówce. Na upał. toast2 |
Nie jest tak zle, widzialy galy co braly:)
|
12 na plusie. Wszędzie. Bo bez słońca cień jest wszędzie.
I pi*dzi. :| |
29,7 na plusie w cieniu ...
słońca brak, a duchota jak w saunie ... |
Dla takich, to na upał zimna lewatywa... z ciekłego azotu. ||
|
Strzelam ze reklama strony o pokerze/hazardzie:)
|
Trzeba zrobic przewiew przez mieszkani a jak nie to dołączyć wentylator i jest super ;)
Dobre sa tez garaże pod blokami ;) |
Ja szczerze powiedziawszy jestem zadowolony,że jest już trochę chłodniej. Oczywiście lubię ciepło i czekałem na dni , w które można spokojnie sobie pojechać na plażę ale w ostatnim czasie było po prostu za gorąco.
W gorące dni staram się pić dużo wody mineralnej.Przynajmniej te 2 butelki. Zresztą zaleca się aby pić tak 2-3 l wody codziennie a niestety wiele osób nie zwraca a to uwagi . Dodam,że można sobie do domu zamówić specjalny dystrybutor. Będą Wam dzięki temu wodę przywozili do domu. Tutaj sobie o tym poczytajcie: https://pl.wikipedia.org/wiki/Woda - nie jest to na pewno rozwiązanie jedynie dla biur. |
Cytat:
Tak hrabio, a zaliż. |
Ludzie załóżcie sobie bluzę jak Wam zimno i nie narzekajcie .
Jest słońce? Jest. To za***iście :spoko: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:05. |