![]() |
Ten pan ma rację, polać mu!
I obowiązkowo bez skarpet. |
Ten pan ma wiadomo jaką lokalizację. Dzisiaj mamy internety i nietrudno znaleźć, że miał tam dziś rano 8 stopni. Gdy tymczasem jego brodaty kolega ze wschodnich rubieży miał rano u siebie 3,3 stopnia :P
Co oczywiście niczego nie zmienia, również uważam, że należy dzisiaj Zetoxie (tudzież i nam) polać ;) |
U mnie było rano 9. To już jest rześko, porównując z tym co było.
A skarpetki zakładam przy +3, i to jeszcze tylko gdy dłużej mam coś robić statycznie bez większych ruchów. |
Chyba nadchodzi czas na zmianę tematu - chłodny okres czym grzejesz się .:ognicho:
|
Cytat:
|
No przecież, że nie węglem...
U mnie upał, równe 7 ;) |
Kilka dni temu robiłem na JPII w Warszawie, słonko z jednej, a odbicie z drugiej od szklanego wieżowca, po dwóch dniach udar słoneczny, 2 dni pijany bez picia. Teraz zaczniemy narzekać na zimno, ja już marudzę.
|
17° i idzie w górę. :spoko:
|
Ja bym se życzył tylko, żeby jak najdłużej nocami nie spadało poniżej 10 st. I dni były w miarę jasne.
|
18.2° i wciąż w górę. :taktak:
|
Cytat:
|
Widzę, że każdy odwleka jak może przejście z tematu "upały" do bardziej bliskiego obecnej pogody "ogrzewanie: :D
U mnie 10 stopni na zewnątrz i 21,4 w środku. Cały dzień pochmurnie i leje, co akurat trwa niechże i dwa tygodnie. Na razie nie paliłem i nie zamierzam, teraz wszyscy nawracają się na zimnolubność, to i łatwiej będzie mi rodzinkę przekonać, że naprawdę na jesień można włożyć na siebie polar i siedzieć w trochę niższej temperaturze niż łazić w podkoszulku i zastanawiać się, czy by jeszcze nie dołożyć, bo podkoszulek przecież można zdjąć :P Wczoraj przejechałem się koło miejskiej ciepłowni. Pamiętam doskonale, ile o tej porze roku zwykle mieli zapasów na placu miałowym. Teraz to wygląda jak na początku kwietnia... |
Może wreszcie w komunikacji miejskiej nie będą ustawiać klimatyzacji na +30 stopni w myśl filozofii "jest zima to grzejemy do oporu". Na zewnątrz w kurtce jest fajnie ciepło, a wchodzisz do autobusu i trzeba się rozebrać do podkoszulka :sciana:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:42. |