![]() |
Jak się przyzwyczaję do dużego ciepła, a teraz już jestem przyzwyczajony, to jakoś daję radę, ale jak się zmienia co chwila z ciepła na chłodno, to już jest słabo w momentach ciepła. Wczoraj w nocy zmarzłem przy 16 stopniach, i to tak poważnie. :D
|
Po pierwszej w nocy... jest 22,9 :sciana:
|
Nie wiem ile jest, ale na pewno nie więcej niż 20, a piwo mam lodowate. :piwo:
|
Spokojnie panie i panowie za chwile będzie po " upałach ".
|
Doszło do 33, wszystko wskazywało na to, że jest szansa na burze, ale niewielka. No i przyszła taka, że w 20 minut spadło 17,2 mm, a wiatr w porywach przekraczał 90 km/h... No i jest 19 stopni :jupi:
|
Jak sobie patrzę na mapy pogody, to w PL w nocy jest cieplej niż u mnie w dzień. :sciana:
O deszczu wspomnę tylko że miniony tydzień przyniósł ok. 450% normy, a w tym ma być coś koło 200%. |
No od 6 do 8 było trochę buczenia i trochę deszczu , teraz chyba zrobi się parno.
|
No jest nielekko, ale do soboty nie ma co porównywać.
Ile to tam jest... a widzę 29,4. |
16. I tyle.
|
Jest mokro po nocy, ale już się rozpogadza w dobry sposób - czyli nie całkowicie, trochę chmur powinno zostać. Nie ma też być upalnie, dziś zaledwie ok. 24 stopnie :)
|
Przedwczoraj było gorąco, 35 stopni, ale sucho, wczoraj było 29, ale duszno. Pierwszy raz w tym roku ze mnie się lało jak się musiałem ruszyć szybciej.
|
12 stopni. Lato pełną gębą. :|
|
To czego tam siedzisz? Dawaj tu, zara siem coś zorganizuje. Z grillem włącznie :D
Dzisiaj jest nieźle - wiaterek przy 23 stopniach, słoneczko też jest. |
Chciałbym, ale mnie tu trzymają różne takie tam. :mruga:
Tymczasem temperatura prawie dobiła do 16. Szaleństwo po prostu. |
Wczoraj cały dzień komfortowe 24, a w nocy spadło do 10... Innymi słowy przed chwilą mieliśmy ostrzeżenia drugiego stopnia przed upałami, a wieczorem posiedzieliśmy przez może pół godziny na zewnątrz i wręcz zmarzłem :O
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:48. |