Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 08.10.2004, 19:36   #1
kizio
Wyrejestrowany

Data rejestracji: 10.07.2002
kizio zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
CHWDP - 500 zł -Policja ma juz świra :[

http://kiosk.onet.pl/art.html?DB=162&ITEM=1192143

To chore! I jeszcze koło mojego miasta.

kiziopl na gmail
JID: kizio na jabster.pl
Zapraszam na http://blog.xitenet.pl
kizio jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 08.10.2004, 21:32   #2
kodziu
^_^ czekam na bana ;)

Data rejestracji: 05.03.2004
kodziu zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Chodźmy wszyscy do pizzeri...
Chowaj wszystko do plecaka.
:ASD
Fajny ten skrót i już dawno nie jest chyba używany do obrażania milicji
kodziu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.10.2004, 21:45   #3
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
taaa ja piewrwszy raz slysze z rozwiniec najbardziej mi sie podoba "Chwala Dobrym Policjantom" oraz "Chowaj Windowsa Do Piwnicy"
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.10.2004, 21:48   #4
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Chyba Wieje, Drzwi Pozamykac - to jest debesciarskie
pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.10.2004, 21:53   #5
adixo

Data rejestracji: 02.01.2003
adixo jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>adixo jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
z chęcią kupił bym sobie taką bluzę i chciałbym aby mnie za nią aresztowali to dopiero dałbym im popalić
adixo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.10.2004, 22:23   #6
47
Veni, Vidi, Vici.

Data rejestracji: 03.11.2003
47 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cosik mi sie wydaje że nie było tak jak ten gościu to przedstawił. A prasa tylko to nie potrzebnie nagłośniła, terza byle gówniaż spod bloku założy sobie bluze z takim napisem i skoczy z bejem pobiegac po parku a jak go zgarną to powie że to za napis.
Z drugiej strony Policjanci to też ludzie, ciekawe co by było jak by ich zabrakło?? Pomyślcie o tym zamiast tylko na nich najeżdzać.
Pozdro

Hitman Blood Money

Moj status w Americas Army
47 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.10.2004, 22:53   #7
kodziu
^_^ czekam na bana ;)

Data rejestracji: 05.03.2004
kodziu zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek
Chyba Wieje, Drzwi Pozamykac - to jest debesciarskie
pozdro
:ASD
Albo to: Chowaj warez do piwnicy.
kodziu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.10.2004, 23:22   #8
Pawel_k
User

Data rejestracji: 25.09.2002
Pawel_k zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Mikolow moje miasto!!
mam zgrany reportarz o tym z polsratowych informacji jakby ktos chcial
Stary 09.10.2004, 00:22   #9
Remix
Capo di tutti capi

Data rejestracji: 24.09.2002
Remix niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam!

Buahahaa dobrze tak gowniarzowi!

Bardzo dobrze, ze policja robi porzadek z takimi cwaniaczkami... jasna rzecza jest, ze dobrze wiedzial, co znaczy ten skrot i dobrze wiedzial, ze nosi ta bluze z premedytacja, wiec jego tlumaczenie jest dla mnie smieszne...

Trafila kosa na kamien i chlopaczek beknie na 500zl moze sie oduczy cwaniakowania...

Ogolnie ludzi z bluzami lub koszulkami ChWDP lub HWDP uwazam za lamerow.
Stary 09.10.2004, 00:44   #10
Macio.Men
The Division Bell

Data rejestracji: 15.07.2002
Macio.Men zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Remix
Witam!

Buahahaa dobrze tak gowniarzowi!

Bardzo dobrze, ze policja robi porzadek z takimi cwaniaczkami... jasna rzecza jest, ze dobrze wiedzial, co znaczy ten skrot i dobrze wiedzial, ze nosi ta bluze z premedytacja, wiec jego tlumaczenie jest dla mnie smieszne...

Trafila kosa na kamien i chlopaczek beknie na 500zl moze sie oduczy cwaniakowania...

Ogolnie ludzi z bluzami lub koszulkami ChWDP lub HWDP uwazam za lamerow.
Dobrze gada! Piwa mu!

Kazimieła mówi: Ten temat śmiełdzi!
Macio.Men jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.10.2004, 03:40   #11
Air
.:Obey Your Master:.

Data rejestracji: 18.12.2003
Air zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Każdy gówniaż wie co to znaczy ale kiedy dostanie w***ane to od razu na policję biegnie że go pobili. Taka jest jego ideologia, jeżeli *******isz policjanta to nie oczekuj od niego pomocy jeżeli kolega dres wsadzi Ci kosę w płuca.

Dla każdego trzeba mieć szacunek (respect jak to mówią prawdziwi Hip Hopowcy) a nie mieszasz z gównem osoby które Ci dupe ratują na osiedlu lub blokowisku.
Air jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.10.2004, 07:36   #12
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Air
Każdy gówniaż wie co to znaczy ale kiedy dostanie w***ane to od razu na policję biegnie że go pobili. Taka jest jego ideologia, jeżeli *******isz policjanta to nie oczekuj od niego pomocy jeżeli kolega dres wsadzi Ci kosę w płuca.

Dla każdego trzeba mieć szacunek (respect jak to mówią prawdziwi Hip Hopowcy) a nie mieszasz z gównem osoby które Ci dupe ratują na osiedlu lub blokowisku.
Wiesz co? Ja i tak nie oczekuję pomocy od policjanta w sytuacji, w której mogę tego potrzebować. Po prostu zdaję sobie sprawę, że tak, jak na pewno zjawią się, kiedy źle zaparkuję, albo w konkretnym miejscu przekroczę prędkość, tak, kiedy rzeczywiście będę potrzebował ich pomocy, nie mogę na nich liczyć.

Kilka postów wcześniej pojawiło się stwierdzenie, co by było, gdyby nie było policji. Powiem Wam szczerze, że na podstawie moich dotychczasowych doświadczeń, nie miałbym nic przeciwko temu. Przynajmniej nie tliłoby się jeszcze gdzieś we mnie błędne przekonanie, że w sytuacji kryzysowej, oni zjawią się i zrobią to, po co przede wszystkim istnieją - pomogą.

@Remix

Piszesz właściwie słusznie, ale nie możesz zakładać, że właśnie z taką osobą masz do czynienia. Sam, gdyby dana bluza podobała mi się kolorystycznie i materiałowo, nie zwróciłbym specjalnej uwagi na napis. I co wtedy - za czyjąś nadinterpretację ja mam ponosić szkody? Na pewno bym nie zapłacił, a sprawę od razu oddał do sądu.

Ale kim naprawdę był ten chłopak nie wiemy. Mnie tylko smuci kolejny dowód na to, że policjanci zajmują się pierdołami, a kiedy są naprawdę potrzebni, można o nich tylko pomarzyć...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.10.2004, 09:48   #13
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
... trzeba mieć trochę zaskoku i polotu, takze w policji, zapytali kiedyś komendanta głównego policji by rozszyfrował ten skrót, a on z uśmiechem na ustach, że to bardzo proste: CHodźmy Wszyscy Do Policji :cool: , poprostu , troche jaj i oleju w głowie nikomu nie zaszkodziło.
Stary 09.10.2004, 10:47   #14
sayan
Guru

Data rejestracji: 15.03.2002
sayan niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>sayan niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Hugo Wraca Do Polsatu

WCHODŹ na czat, a link znajdź gdzie indziej !!!!!!!
sayan jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.10.2004, 11:36   #15
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez sayan
Hugo Wraca Do Polsatu
to mialo byc na "CH"
pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: