![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#13321 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Będę się upierał przy swoim - ten przypadek nie jest inny.
![]() ============================ A przy okazji - nie narzekać na polską służbę zdrowia - mogło być gorzej, jak w IE. http://www.rte.ie/news/2011/0811/brennant.html 79 letni człowiek zasłabł w domu. Przewieziony na pogotowie przeszedł szereg badań, w tym EKG. Pozostawiony bez należytej opieki zmarł w szpitalu po kilku godzinach. Lekarz badający go w izbie przyjęć (EKG - jw) nie zauważył zawału serca!
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#13322 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja dalej będę narzekać.
Historia z mojego otoczenia. Mężczyzna źle się poczuł i poszedł do lekarza. Lekarka stwierdziła lekki stan przedzawałowy i odesłała go do domu, że jak się źle poczuje to niech dzwoni do szpitala. Nie doszedł, zmarł na klatce schodowej. Tydzień temu był pogrzeb. Niektórzy nigdy nie powinni zostać lekarzami, a z drugiej strony obecnie szpitale nie mają ochoty przyjmować pacjentów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13323 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sobrus pozwać ich !
![]()
![]() |
#13324 |
Jukebox Hero
Być może tak będzie, nie wiem to nie ode mnie zależy.
Wina lekarki ewidentna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13325 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
w sobote bylem na pogrzebie kolegi mojego ojca
w poniedzialek zle sie poczul w pracy, dociagnal do konca dniowki mimo, ze kierownik go odsylal do domu, na drugi dzien poszedl do lekarza, ekg i cala reszta, niy wsio ok, pewnie przemeczenie, L4 do konca tygodnia. w poniedzialek poszedl do pracy, kierownik widzial, ze dalej cos nie tak wiec znow go odeslal do lekarza, baba stwierdzila, ze mu nie da L4 wiec dostal urlop. we wtorek gadala z nim moja bacia, wieczorem byl na rybach, wrocil, zmarl podczas snu. mial 51 lat. co sie stalo to nie wiem, moze robili sekcje, nie pytalem...
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#13326 |
Pingwin specjalista.
U nas tak dbają o ludzi, że gdyby mogli to by pavulon rozdawali za free jako 'lek na migrenę'
![]()
![]() |
#13327 |
noob
Data rejestracji: 26.02.2005
![]() |
![]() |
#13328 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Jeżeli pozycja z kasą za mandaty jest w budżecie zapisana to trudno się dziwić że każda z nakładających instytucji musi plan wykonać- dziki kraj za klasykiem z PO bym rzekł
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13329 | |||
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Moim zdaniem nie powinno być dużo fotoradarów, policja powinna, tak jak na Słowacji, łapać z ukrycia (stara Skoda ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13330 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
i? tego co poslal nagranie w eter bym wypier...l na zbity pysk, jak chce sie opierdzielac w pracy to nie niech sie strozowaniem zajmie @ed sek w tym, ze wiekszosc jezdzi sporo szybciej wcale nie majac potrzey sie spieszyc
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM Ostatnio zmieniany przez demek : 11.08.2011 o godz. 18:22 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13331 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13332 |
Guru
Data rejestracji: 23.08.2008
Ja tam jestem za większymi karami jak i również fotoradarami i ''łapania z ukrycia'' sam rzadko przekraczam 100/h przeważnie jeżdżę 90ką - mi się nie spieszy- do pracy/z pracy jadę ok.15min. i a jak zajmie mi to więcej to nie ma tragedii
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13333 | ||
Pingwin specjalista.
Cytat:
To ja się zapytuję, po czyjej stronie stoi teraz nasz kraj ? Cytat:
Cóż... głupota nie boli ![]() --- To wszystko to wina tych ludzi, którzy stanowiska obsadzili tzw. "specjalistami" - wiele ich teraz...
![]() |
![]() |
#13334 |
Jukebox Hero
A po co normalnym ludziom takie plany? Komu oni chcieli prezent zrobić? *****e.
Co do łapania z ukrycia to ok, ale jak przestanie to być źródłem dochodów policji. Bo niestety u nas łapią w idiotycznych punktach, zamiast tam gdzie naprawdę potrzeba. Ja właśnie tak dostałem mandat gnająć 84km/h w prawie że szczerym polu na odcinku prostym i pustym po horyzont. Oj nałapali tego dnia nałapali, aż pobocze było rozjeżdżone. I nawet wcale się z tym nie kryją, że to po prostu dobry zarobek dla gminy. Dlatego oczywiście dostałem maksymalną przewidzianą przez taryfikator karę pieniężną. Wszystko fajnie, ale jak tego samego dnia widziałem paru wariatów w drogich furach wyprzedzających "na czołowe zderzenie", to policji jakoś nie było. Woleli siedzieć w polu w krzakach z suszarką. Mój brat też będzie miał teraz sprawę w sądzie, bo policjant próbował mu wmówić że przejechał na czerwonym. Sęk w tym że brat jechał w ogóle z innego kierunku. Nawet drugi funkcjonariusz nie był przekonany co do winy, ale że niższy stopniem to siedział cicho. Cham nie dał za wygraną, wkurzył się bo brat sie nie przyznał, spisał brata z żoną (bo miała uwagi - a więc przeszkadzała funkcjonariuszowi) i będzie sprawa w sądzie. I jeszcze pyskował prostak. Dopóki policja będzie tak działać, to masakra. Chyba nie po to są żeby się ich bać? Ostatnio zmieniany przez sobrus : 11.08.2011 o godz. 20:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13335 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
To nie jest źródło dochodów policji, chyba że lewizny.
To idzie na Urząd Miasta czy jakoś tak, czyli w studnię bez dna. Oni dostają z góry wytyczne - kosić ile wlezie, najlepiej w miejscach gdzie nikt się nie spodziewa. Budżet w ciągłej potrzebie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
newsy, polityka - won!, wiadomości |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Dobry i tani tusz-zamiennik dla HP (56) & wielofunkcyjne 1315, co o tym sądzicie? | matteo | Off topic | 35 | 31.08.2007 16:20 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |