![]() |
Cytat:
|
No wiem, ***380;e sie da :D
Tylko premier i prezydent o tym nie wiedz***261; i nie chc***261; si***281; tam uda***263; XD A z moim zdrowiem psychicznym wszystko w porz***261;dku :D |
Cytat:
Kradzież jabłka i morderstwo na inną zasługują karę. Przynajmniej w myśl KK. To się nie ma co dziwić, że pobłażliwość dla urzednika państwowego będzie inna niż przy znacznie grubszej sprawie. Pozdrawiam |
Przydala by sie poblazliwosc w sprawie skladania oswiadczen majatkowych.
To nawet nie jest przestepstwo. Ale wychodzi na to ze lepiej byc zlapanym na jezdzie po pijaku niz zapomniec/zlekcewazyc zlozyc jeden papier. ciekawe Od ilu piw nie umarzaja sprawy ? Ta wiedza moze mi sie kiedys przydac. |
|
http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3874008.html
Szkoła ukarała za ostro? To moze im jeszzce medal dac ? Albo nie, zaliczyc mature w nagrode. Koles wpadl na pisciu potem podpisal ze pic nie bedzie i znowu wpadl a tu nagle ze nic sie nie stalo. Dwie dziewczyny w szpitalu dodatkowo. To jak ktos nie przezyje to dopiero sie ktos ocknie ? A najleppsze sa glosy w obronie, ze teraz to kazdy malolat pije. Podkresle ze podpisali przed wyciczka zobowiazanie ze pic nie beda. Wiec po uj sie bawic w takie rzeczy ? Zeby ktos poczul ze dobrze wypelnil swoje obowiazki ? I jeszcze o nauczycielach. Teraz mowia ze nie zapobiegli sytuacji. Czyli co ? Maja z tymi dzieciakami za raczke i zagladac do kazdej kieszeni? Nauczyciel ma dostac po plerach za gowniarzy ? A potem bedzie ze nauczyciele za surowi i na nic nie pozwalaja. Precz z bezstresowym wychowaniem. |
http://wiadomosci.onet.pl/1472195,11,item.html
chwalic za uratowanie czy ganic za wpieprzanie sie w cudze prywatne sprawy ? w tym przypadku chwalic bo chodzi o dziecko ale zalozmy, ze chodzi o doroslego 30'to latka... :) ciekaw jestem waszego zdania |
Cytat:
Zastanów się, o co pytasz:wow: Każdemu człowiekowi trzeba w takiej sytuacji pomóc i wiek nie ma tutaj żadnego znaczenia:nie: |
Cytat:
|
@sachib
w tej sytuacji owszem, ale zadalem inne pytanie |
No tak ale nit nie wie kto jest po "drugiej" stronie moze to byc goraca 15 jak w tym wypadku albo jakis facet po 30 ... pomoc zawsze trzeba ...niezaleznie od wieku .
|
@demek
To byla posrednio odpowiedz na Twoje pytanie. Przeciez nie wiedzial w jakim wieku jest ta osoba. A Ty co bys zrobil jakbys dostal takiego smsa? Ja szczerze mowiac chyba bym go skasowal bo uznalbym ze to jakis glupi zart, ale po tej historii to juz sam nie wiem. |
zgadza sie, nie wiemy nigdy kto jest po drugiej stronie
ja skasowalbym tego sms'a, nawet po tej akcji, uznalbym to za robienie sobie niesmacznych jaj przez kogos |
http://wiadomosci.onet.pl/1472561,11,item.html
K...a! Niech si***281; odpie...l***261; od mojej przysz***322;ej emerytury! :klnie: |
Cytat:
Jak to ...... mozliwe .... babkom i dziadkom placa po 400 -pln .... wstyd no ale tak ich koryto nie ruszone ....... (( :klnie: (( :klnie: (( :klnie: (( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:07. |