![]() |
No, to Kaczory pzbyły się wreszcie Radosława Sikorskiego z rządu. Przecież Macierewicz jest lepszy:haha:
Teraz wicepremier Lepper desygnuje lepszego ministra:> http://wiadomosci.onet.pl/1479761,11,item.html :rotfl: :rotfl: :rotfl: |
Ale beka :D
No to b***281;dzie teraz prawdziwy "fachowiec" |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
A jeżeli już bym miał, to.. wiele jest w tym, co piszesz, racji. Tych rzeczy trudno się przyczepić, natomiast jest też niestety grupa innych (wspomnianych też w kolejnych postach), które już nie są w porządku. Generalnie więc można stwierdzić, że problem rzeczywiście istnieje, chociaż tradycyjnie nie na taką skalę, jak zostało to przedstawione w mediach (w tym przypadku w jednym artykule). |
Cytat:
nie jest super, ale ta kobieta czepia się wszystkiego co katolickie - taką przyjęła taktykę, aby głośno o niej było i lubi być złośliwa, co jej wielką frajdę sprawia i przy okazji sieje nienawiść religijną a to jest w konstytucji zakazane. każda religia ma grupę betonowych fanatyków i nie jest istotne czy to marksizm czy katolicyzm. dla mnie wypowiedzi tej baby nie są warte uwagi. czysty urbanowski jad. |
prawda le***380;y po ***347;rodku, a Senyszyn teraz tylko wykorzystuje sytuacj***281;, bo w tej chwili jednak mimo wszystko warunki do tego sprzyjaj***261;..
jedni przeginaj***261; w jedn***261; stron***261;, drudzy w drug***261;... |
No przegina, ale z drugiej strony, z bud***380;etu na Ko***347;ci***243;***322; te***380; idzie zdecydowanie za duzo $$$
|
Ja mam to w d***e, ale jezeli rzeczywiscie szlo by 5 mld (w co absolutnie nie wierze), to byloby to OSTRE przegiecie.
|
Cytat:
bo jak patrzę na przekazywanie np. 40 mln zł na Świątynię Opatrzności i inne niezbyt mądre pomysły w sytuacji gdzie komornicy zajmują konta szpitali to krew mnie zalewa.. jak wyglądają polskie szpitale czy szkoły wszyscy wiedzą, a jak wyglądają urzędy czy ZUS przy tym? prawda jest taka, że mamy gdzie się modlić, a leczyć i uczyć nie za bardzo.. to tyle ode mnie :mruga: |
Jak się spieszę do pracy to Angelem wchodzę w nadświetlną ;).
|
Zamiast na t***261; ca***322;***261; ***347;wi***261;tyni***281;, to by przynajmniej na onkoogi***281; dzieci***281;c***261; przeznaczyli t***281; kas***281;...
Nie wiem czy znacie apokryficzn***261; ewangeli***281; Tomasza: Cytat:
Czy***380;by wyra***378;nie by***322;o napisane, ***380;e B***243;g nie potrzebuje ***347;wi***261;ty***324;? :mruga: |
Cytat:
|
ZUS-owska wolnoamerykanka
http://wiadomosci.onet.pl/1297398,2677,kioskart.html Przerażające jak się czyta.. Cytat:
|
Cytat:
Nie z pieniędzy FUSu. Te moga iść tylko na cele statutowe.(renty, emerytury, chorobowe, etc.) Dochody FUSu to, w zależności od danego roku, ok. 70-73% składki zusowskiej i ok. 25% dotacji z budżetu państwa. Właśnie z dotacji zabrano te ok. 500mln (nie 700, aczkolwiek w tym wypadku nie mam pewności. Możesz mieć rację co do kwoty.) Właściwie, żeby wyrażać się precyzyjnie to z tzw. dotacji uzupełniającej. Warto dodać, że obok tego typu dotacji istnieje również tzw. dotacja celowa, którą w tym roku zwiększono o 520 mln, z przeznaczeniem na obsługę zadłużenia. Doszły również pieniądze na "becikowe". |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:16. |